Artistul Vasile Şeicaru (67 de ani), care a cunoscut celebritatea la ”Cenaclul Flacăra”, locuieşte singur în căsuţa lui din Buftea. Are însă un sufleţel, care îi ţine de urât, o căţeluşă din rasa ciobănesc german, adusă, în urmă cu 9 ani, tocmai din Ungaria. Cântăreţul ne-a povestit cu înflăcărare despre Slash, ca despre propriul copil.


Între două concerte, Vale, aşa cum îl alintă prietenii pe Vasile Şeicaru, se grăbeşte să ajungă la cocheta lui căsuţă, de lângă Bucureşti, unde îşi încarcă bateriile. Acolo îl aşteaptă căţeluşa lui, din rasa ciobănesc german, primită în dar în ziua când artistul a împlinit 58 de ani: “În 2009, de ziua mea de naştere, am primit cadou această simpatică lupoaică. A venit cu acte în regulă din Ungaria, era cât palma mea în momentul în care a adus-o, şi avea o fundă roşie finuţă şi un firicel de tricolor. Atunci i-am spus jumătăţii mele: ”Vrei să îmi întorci viaţa cu fundu-n sus?! Pentru că o să mă nenorocească”. Mi-a spus că o să o iubesc, şi iată că aşa s-a întâmplat. Am botezat-o Slash, după numele chitaristului de la trupa Guns N’ Roses. Am grijă de ea ca de un om. O pieptăn, o răsfăţ”, ne-a declarat Vasile Şeicaru. 

6-7-v-2-col-caine-1.jpg

Slash păzește cu strășnicie casa din Buftea

Căţeluşa este şi foarte isteaţă: ”Are o cuşcă a ei, cu rame metalice, iar când vrea să doarmă îşi deschide singură uşa. Iar când doreşte să intre în casă, îmi face un semn. Doar mă uit la ea, şi deja e în casă, ne înţelegem din priviri. Şi să vă mai zic ceva, Slash mânâncă fructe. Am cumpărat terenul prin anii 90, am ridicat o casă, lângă Buftea. Stau în apropierea unei păduri, am trei nuci. Noi nu culegem nucile din pomi, niciodată nu am făcut asta, ele cad pur şi simplu. Şi atunci, Slash le sparge şi mănâncă miezul. Mă mai trezesc că văd la intrarea în faţa casei puzderie de coji de nuci. Îmi pun mâinile în cap şi zic «Aoleu, iar trebuie să fac curat după tine!». Când vede că mănânc banane vrea şi ea, îi arunc o bucăţică pe jos şi o haleşte imediat. Cam aşa e prietenia noastră deosebită”, ne-a mai povestit interpretul pieselor de succes ”Dragostea, destin străvechi”  sau ”Imposibila nuntă”. Dar, Vasile Şeicaru mai are încă trei căţeluşi, în casa lui de vacanţă din Constanţa, lăsaţi în grija unui vecin. 

 

Vedetele nu mai au loc în pat de câini şi de pisici

Daniel Buzdugan, nedespărțit de câinele lui. De ce-i spune Athos

 
 
Loading...