Flavia Mihăşan este considerată, fără doar și poate, drept una dintre cele mai senzuale asistente TV de la noi, ea reușind să își facă zeci de mii de fani datorită naturaleții pe care o afișează pe micile ecrane. Și, evident, are grijă să întrețină aceste sentimente, pe conturile ei de socializare.


Flavia Mihășan se poate lăuda cu forme aproapiete de perfecțiune, simpatica asistentă a emisiunii ”Neața”, matinalul prezentat de Răzvan Simion și de Dani Oțil, fiind conștientă că aparițiile pe care le are fac, adeseori, victime în rândul fanilor ei. Și, pentru că are grijă ca admiratorii ei să fie, cu adevărat, răsfățați, frumoasa vedetă TV a postat, recent, o serie de fotografii care ar putea să provoace infarctul celor mai slabi de înger.

flavia_mihasan2.png

flavia mihasan decolteu razvan si dani matinal sexy
Flavia Mihasan este, cu siguranta, o asistenta tv care poate tulbura mintea oricarui barbat
foto: Facebook

Mai exact, într-una dintre fotografii, Flavia apare îmbrăcată cu sacou alb, cu un decolteu în V extrem de adânc, cu o privire care inspiră o senzualitate debordantă, reacțiile admiratorilor ei fiind mai mult decât elocvente. Dar, pare-se, Flavia nu s-a mulțumit la puritatea albului și a testat și o salopetă de culoare mov, cu un decolteu la fel de adânc și pare îi pune în evidență perfect formele demne de un fotomodel, lucru care a avut un success la fel de mare printre fanii ”vecinei” lui Răzvan și Dani.

flavia_mihasan1.png

flavia mihasan decolteu razvan si dani matinal sexy
Flavia Mihasan are un decolteu ametitor
Foto: Instagram
 
 
Loading...