Nu mai sunt demult la prima tinereţe, însă încearcă să se mişte şi să mai dea jos din kilograme, după ce în perioada izolării s-au ales cu fălcuţe şi colăcei. Silvia Dumitrescu, Adrian Mutu şi Marian Ionescu au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în timp ce se străduiau să-şi salveze siluetele. 


Perioada izolării s-a lăsat pentru unii cu kilograme în plus, pentru că lipsa activităţilor fizice şi-a lăsat puternic amprenta. Iată trei vedete care sunt mai pufoase acum.

silvia dumitrescu.jpg

silvia dumitrescu a preferat mersul pe jos
Silvia Dumitrescu a preferat mersul pe jos pentru a scăpa de kilogramele acumulate
foto: Mihai Ionescu

Fotoreporterii Click! au surprins-o de curând pe Silvia Dumitrescu în timp ce făcea jogging în apropierea casei, zona Dorobanţi. Interpreta, care s-a remarcat în ’85 la Festivalul “Mamaia”, arată destul de bine la cei 60 de ani ai săi, însă a pierdut lupta cu kilogramele.

4-silvia-2019.jpg

Acum un an, Silvia Dumitrescu făcea furori pe scenă

Anul trecut artista reuşise să slăbească 25 kg şi apărea în fuste mini la concerte, însă din păcate nu a reuşit să îşi menţină silueta. ”Am fost la medic şi mi s-a spus că am colesterolul mare. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm”, declara Silvia anul trecut. Iată că, de la minijup, Silvia a trecut la trening negru şi adidaşi, iar în jurul taliei şi-a prins o bluză care să îi acopere colăceii. 

Adrian Mutu și Marian Ionescu au preferat bicicleta

3-mutu.jpg

Adrian Mutu a pedalat o oră prin pădurea Băneasa

Pandemia a oprit total fotbalul, astfel că cei învăţaţi cu antrenamentele zilnice au cam fost daţi peste cap! Este şi cazul lui Adrian Mutu (41 de ani), care a ieşit la mişcare cu bicicleta pentru a da jos kilogramele luate în carantină.

adrian mutu.jpg

adrian mutu pe bicicleta
Adrian Mutu a preferat să ia bicicleta la o tură prin Băneasa
foto: Mihai Ionescu

 

Îmbrăcat în trening şi echipat regulamentar cu cască, Briliantul s-a plimbat cu bicicleta prin pădurea Băneasa timp de o oră. 

marian_ionescu.jpg

marian ionescu pe bicicleta
Marian Ionescu a preferat să dea o tură cu bicicleta
foto: Blitz

Nu doar fotbaliştii, ci şi artiştii au resimţit această perioadă, pe de o parte din lipsa spectacolelor, pe de alta, din cauza greutăţii. Este şi cazul lui Marian Ionescu care, deşi arată brici la aproape 60 de ani, tot s-a ales cu o mică burtică. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul Don Juan la o plimbare cu bicicleta prin Pipera. Acesta a pedalat relaxat şi a vorbit la telefon în acelaşi timp.

 

 
 
Loading...