Astăzi e despre mame, despre femei. E ziua în care, poate, mai mult ca în orice altă zi le mărturisim iubirea și respectul pe care le avem pentru ele și pentru tot ceea ce fac pentru noi. Și vedetele le spun, de 8 Martie, mamelor „La mulți ani!”.


O floare, o îmbrățișare, un „Te iubesc, mama!” sunt astăzi la ordinea zilei. Încă de dimineață, urările au început să curgă, inclusiv pe rețelele de socializare.

Loredana le-a transmis prietenelor de pe Instagram urări de 8 martie, dar și mamei și fiicei ei, Elena: „La mulți ani dragile mele. Să fiți iubite, să fiți fericite, să fiți mame îndrăgite. Să aveți parte de multe momente excepționale în familie și în viață, puterea să iubiți mereu necondiționat și înțelepciunea să vă creșteți copiii cu libertate și independență. La ț ani, mama! La mulți ani, Elena! Cu mare drag, din inimă, Loredana”.

loredana.jpg

loredana 8martie ziua mamei vedete
Loredana, alături de mama sa

Prezentatoarea tv Simona Gherghe a scris pe contul ei de Instagram: „Azi e doar despre ea. De obicei, puneam o poză cu noi două, acum postez cu ele două (n.r. mama și fiica ei), pentru că laângă Nuchi mama are sclipirea aia minunată în privire... La mulți ani, mama! Te iubim!”.

simona.jpg

simona gherghe 8martie ziua mamei
Fiica Simonei, alături de bunica sa, mama vedetei

Și Andreea Raicu i-a mulțumit mamei pentru dragostea și susținerea ei necondiționate: „Mami, îți mulțumesc pentru dragostea necondiționată pe care o simt în fiecare clipă, pentru că mă inspiri atât de mult, pentru tot ce încă mă înveți în fiecare zi lucruri noi, pentru cum mă faci să mă simt când suntem împreună sau doar când mă gândesc la tine. Te iubesc!! La mulți ani!”.

andreea_raicu.jpg

andreea raicu 8martie ziua mamei
Andreea Raicu are o relație deosebită cu mama sa

Andreea Esca îi mărturisește mamei iubirea într-un mod inedit, arătând cât de specială este relația lor: „Mama mea este cea mai frumoasă. Este blondă, cu ochi verzi, și poartă mereu pantofi cu toc. Îmi amintesc de colegul meu de bancă din clasa întâi care mă întreba dacă mama are un fluture la sandale sau cum își face bucla? După mama mea întorceau capul toți colegii mei de școală și de liceu și cred că și unii părinți J. De ea mă întreabă și acum, dacă mă întâlnesc cu ei. (…) Mama mea cea elegantă și mereu haioasă se trezea zilnic la ora 06.00, mă pregătea de grădiniță sau de școală și pleca la spital cu Dacia ei roșie, botezată habar n-am de ce: “MUȚICA”. Cu mult înainte să existe casetofoane sau radiouri pentru mașini, mama purta cu ea obligatoriu și casetofonul Grundig cu baterii, primit de la sora tatălui meu , pe care îl așeza pe scaunul din dreapta, și dădea Play la casetă, când pornea motorul”, povestește pe alistmagazine.ro Andreea.

La rândul ei, Andra spune că, atunci când era mică se mira mereu „că mama mea poate să aibă grijă de toți: eu, cele două surori și fratele, plus tatăl meu. Nu ne lipsea nimic niciodată, pentru că mama gătea, cosea, povestea, explica… Mi se părea că nu e niciodată bolnavă. Nu ar fi avut timp! (…) Cu mama am putut să vorbesc prima oară despre dragoste și ei i-am mărturisit prima oară cele mai mari frici ale mele, dar și cele mai ascunse dorințe. Mama mereu m-a înțeles. Și m-a ascultat.”

andra.jpg

andra ziua mamei 8martie vedete
Andra și mama sa

Mihaela Rădulescu a mărturisit, pentru alistmagazine.ro, că n-a mai scris o compunere despre mama sa din școala generală. „Acum știu că femeia asta minunată mi-a dat nu numai viață, dar m-a și învățat cum s-o trăiesc. Mi-a pus în banca de date tot ce îmi folosește azi, cu răbdare și iubire, cu metodă și verificare, că, deh, a fost o viață profesoară. După ce s-a prăpădit Tata, singurul bărbat al vieții ei, iubirea vieții ei din liceu și până în ultima lui clipă, am luat-o lângă mine. Am simțit că așa trebuie să-i dau înapoi câte ceva din ce mi-a dat. N-am lăsat-o singură, pentru că m-a durut adânc singurătatea ei”, a povestit Mihaela.

raduleasca.jpg

mihaela radulescu ziua mamei 8martie
Mihaela, alături de mama sa și de fiul ei
Loading...