Mai mulţi sportivi de renume care au participat în sezoanele trecute la emisiunea Exatlon de la Kanal D au încercat, săptămâna trecută, o experienţă inedită: pentru prima dată au urcat pe podiumul de modă în calitate de manechine. Au avut emoţii mai mari decât în competiţii.


Alex Nedelcu, Alina Pană, Mădălina Predoiu, Cristina Nedelcu şi Rafaela Marcas, campioni olimpici la gimnastică, au defilat pe covorul roşu, îmbrăcaţi în costume şi rochii de seară, în cadrul unei prezentări de modă organizate de designerul Sonia Trifan. A fost prima lor experienţă de acest gen, au avut emoţii, dar s-au descurcat de minune. „Au fost punctuali, serioşi, s-au descurcat de o mie de ori mai bine decât multe manechine cu care am lucrat până acum. Eu mai colaborasem cu Alina Pană şi aşa mi-a venit ideea de a aduce şi alte vedete de la Exatlon în această prezentare de modă.

4_alina_pana.jpg

Alina Pană
Alina Pană

Le-a plăcut mult şi vor să repete experienţa. Pot să spun că vedetele şi persoanele din alte domenii de activitate pe care le-am mai invitat în prezentări, de-a lungul timpului, au fost ulterior foarte solicitate ca modele, aşa că... cine ştie, poate îşi îmbogăţesc cariera”, spune Sonia Trifan.

madalina_predoiu_si_cristina_nedelcu.jpg

Sonia Trifan (centru), alături de Mădălina Predoiu şi Cristina Nedelcu
Sonia Trifan (centru), alături de Mădălina Predoiu şi Cristina Nedelcu

Designerul şi-a deschis, după 11 ani de activitate, primul boutique pentru El şi Ea. Este unul în stil franţuzesc, situat în centrul Capitalei. „Îi am vecini pe prinţul Paul de România şi pe prinţesa Lia, care au venit şi ei la eveniment, alături de alte vedete precum Elena Merişoreanu, Oana şi Viorel Lis, Catinca Roman, Claudia Ghiţulescu şi Ştefan Stan”, povesteşte Sonia Trifan. Prezentarea de modă a sportivilor a avut loc chiar în faţa magazinului, pe trotuar, pe un covor roşu de 5 metri. „A fost un spectacol inedit şi pentru invitaţi, şi pentru public. Am avut noroc şi cu vremea, pentru că la 5 minute după prezentare a început o ploaie torenţială”, mai povesteşte designerul.

img-20190323-wa0006.jpg

Şi bărbaţii au fost la patru ace. Aici Alex Nedelcu şi Andrei Neagoe
Şi bărbaţii au fost la patru ace. Aici Alex Nedelcu şi Andrei Neagoe
 
 
Loading...