Dai cu tunul şi nu prea mai găseşti vedete pe meleaguri autohtone. Dacă pe Litoral mai scapă câte una, în Bucureşti e sărăcie mare de VIP-uri. Noi îţi spunem unde îşi cheltuiesc acum banii celebrităţile care au muncit pe brânci tot anul.


De o săptămână încoace, Andreea Raicu (38 ani) se află într-o vacanţă de vis în America de Sud. Dacă până odionioară explora ţările din Asia, de data aceasta, fosta vedetă de la Prima TV a optat pentru o vacanţă în Columbia, chiar pe o insulă ce îi poartă numele, San Andrés.

Bruneta a zburat aproape 12.000 km pentru a face plajă în voie şi pentru a se bălăci în Marea Caraibelor. Mai mult, ea a renunţat şi la sutien în acea pustietate, căci paparazzi nu şi-au făcut drum pe acolo.

andreea_raicu.jpg

andreea raicu columbia
Andreea Raicu, pe o plajă pustie din insula San Andres (Columbia)
Foto: arhiva personală

andreea_raicu_columbia.jpg

andreea raicu
Andreea Raicu s-a relaxat sub soarele tropical al Americii de Sud
Foto: arhiva personală

Andreea Esca (42 ani) a ales şi ea o destinaţie inedită: Iordania, în ciuda temperaturii ridicate de acolo, de peste 36 de grade Celsius. Vedeta ştirilor PRO TV a ţinut să viziteze Petra, „oraşul antic roz”, din piatră trandafirie, situat în deşertul iordanian. A fost impresionată de siturile arheologice, renumite în lume, datorită templelor săpate direct în stâncă, cel mai cunoscut fiind «Trezoreria» («Al Khazneh”), unde s-a turnat şi partea finală a filmului “Indiana Jones şi ultima cruciadă”. Pentru că tot a zburat aproape 2.000 km, Esca şi-a revăzut o prietenă bună, după 20 de ani, şi a participat la o nuntă în Amman, capitala Iordaniei.

andreea_esca_petra.jpg

andreea esca petra
Andreea Esca a vizitat oraşul antic Petra din Iordania
Foto: arhiva personală

andreea_esca_piscina.jpg

andreea esca
După o zi călduroasă, Andreea Esca s-a relaxat la piscină, pe malul mării
Foto: arhiva personală

Spre deosebire de tizele ei, Andreea Marin (40 ani) a plecat în vacanţă mai aproape de casă. Fosta “Zână” a ales ca destinaţie Italia, mai precis regiunea Toscana. Vedeta a închiriat o maşină şi a vizitat mai multe oraşe pitoreşti: s-a plimbat şi a vizitat Florenţa, apoi a plecat spre orăşelul Pistoia.

andreea_marin.jpg

andreea marin florenta
Andreea Marin s-a camuflat cu ochelari şi pălărie în Florenţa
Foto: arhiva personală

Adelina Pestriţu (28 ani) şi iubitul ei, Speak, au plecat încă de la începutul acestei luni în America. Cei doi au traversat Oceanul pentru a se distra în Las Vegas şi Los Angeles. Mai întâi au stat câteva zile în oraşul jocurilor de noroc, unde au vizitat obiective turistice, s-au plimbat cu maşini de lux şi au jucat la celebrele cazinouri de aici. Apoi, cei doi amorezi au ajuns în Los Angeles, unde prima oprire a fost la celebrul muzeu al figurilor de ceară.  Adelina şi Speak au văzut Universal Studios, Beverly Hills, bulevardul celebrităţilor, cunoscut drept ”Hollywood Walk of Fame, şi au făcut plajă la Malibu Beach. 

adelina_pestritu_las_vegas.jpg

adelina pestritu las vegas
Adelina Pestriţu s-a răsfăţat în Las Vegas
Foto: arhiva personală

Solista Alina Eremia (21 ani) se răsfaţă în Portugalia. Primele două zile de concediu le-a petrecut în Setubal, un oraş situat la 40 de kilometri de Lisabona, unde cântăreaţa s-a bucurat de plajele sălbatice şi de apa cristalină a Oceanului Atlantic, iar ultimele trei zile le-a păstrat pentru a descoperi frumuseţile Lisabonei şi pentru shopping. Mai mult decât atât, ea a fost într-o croazieră pe Oceanul Atlantic şi a admirat cea mai mare comunitate de delfini.

alina_eremia.jpg

alina eremia
Solista Alina Eremia s-a bronzat în Portugalia
Foto: arhiva personală
 
 
Loading...