Ruby, Oana Zăvoranu şi Mihai Trăistariu şi-au transformat casele în ”Ferma animalelor”, după ce şi-au cumpărat pisici aristocrate, ori au cules de pe străzi câini şi pisici înfometate. Click! vă prezintă câteva fotografii amuzante, în care se vede de la o poştă că pufoşeniile au pus stăpânire până şi pe dormitorul vestiţilor lor stăpâni.


N-au  moştenitori, însă casa  unor vedete este  plină de animale, pe care le răsfaţă ca şi cum ar fi copiii lor. Ruby (28 de ani) este micuţă de statură, măsoară doar 1, 64 m, astfel că în imensul ei pat îşi găsesc loc cele trei pisici şi cei doi câini maidanezi de care solista se îngrijeşte.

Prietenii chiar au poreclit-o ”mama animalelor fără stăpân”: ”Le-am găsit pe toate în urmă cu câţiva ani pe stradă, bolnăvioare ori înfometate, aşa că le-am băgat în palton şi le-am adus acasă.” Mai mult, de curând, ea îi căuta pereche motanul ei, aflat în călduri: ”El e Ghiţă şi e bucuros să vă cunoască pisicile! Aveţi o fetiţă pentru el? De-a lungul timpului, vedeta şi-a postat pe Facebook mai multe fotografii în care doarme alături de pufoşeniile ei.

traistariu.jpg

Lui Trăistariu îi ţin de urât cinci pisici

Şi Mihai Trăistariu (40 de ani) are acasă cinci pisici drăgălaşe foc. Ambiţa, Negruţu, Gândăcel, Prichindica şi Pufi îi fac viaţa mai frumoasă, fiind tare jucăuşe. Animăluţele au pus stăpânire pe întreg apartamentul solistului din Constanţa, fiind ba pe dulap, ba pe masa din bucătărie, ba în dormitor, fiecare având la culcare locul ei, în imensul pat de burlac al artistului.

zavo.jpg

Oana şi soţul ei îşi răsfaţă motăneii

Iar Oana Zăvoranu (43 de ani), care a suferit cumplit după ce i-a murit motanul Marty,  în urmă cu doi ani, şi-a cumpărat alţi trei pisoi simpatici, din rasa Sacra de Birmania Blue Point (n.r -la preţul de 400 de euro fiecare), care provin din părinţi campioni, şi sunt aduşi tocmai din Napoli. Ea le cumpără adesea papioane şi alte accesorii cu pietre semipreţioase. 

 
 
Loading...