După un an de pandemie, multe dintre vedetele noastre s-au încumetat să plece de acasă şi să petreacă împreună cu cei dragi. Andreea Mantea, Laura Cosoi, Elena Gheorghe, Cătălin Măruţă şi Andra, Mihai Morar sau Mihai Petre sunt doar câteva din vedetele care ne-au arătat ce au făcut în mini-vacanţa de Paşte şi 1 Mai.


După ce anul trecut a fost o sărbătoare atipică, iată că 2021 a fost unul special. Gazda emsiunii "Trăiri cu Andreea Mantea" de la Kanal D, a povesit pe Facebook, că "Aseară nu mă puteam opri din plâns de fericire după Sfânta împărtăşanie pentru că nu îmi venea să cred cât de frumos e acasă în vreme de sărbătoare".

Andreea Mantea (34 de ani) a stat la filmările de la "Puterea Dragostei" în Turcia până zilele trecute, dar a revenit acasă chiar înainte de Paşte. 

Mihai Morar, alături de toată familia la Baia Mare

6-mihai_morar_cu_familia_1.jpg

Mihai Morar și-a dus copiii acasă în Baia Mare

Mihai Morar (39 de ani) i-a dus pe cei dragi acasă în Baia Mare şi a postat următorul mesaj: "Bucuraţi-va! Hristos a înviat! Unde-ţi este, iadule, biruinţa?/ Înviat-a Hristos şi tu ai fost nimicit./ Înviat-a Hristos şi au căzut diavolii./ Înviat-a Hristos şi se bucură îngerii./ Înviat-a Hristos şi viaţa stăpâneşte”, a scris vedeta de la Radio Zu care s-a pozat cu părinţii şi cei trei copii ai lui. 

2-familie_catalin_maruta_1.jpg

Andra și Cătălin Măruță, veseli alături de copiii lor, așa cum ne-au obișnuit

Şi Cătălin Măruţă (43 de ani) şi Andra (34 de ani) s-au pozat cu familia, iar prezentatorul PRO TV a scris sub fotografia superbă "Hristos a înviat! Sper că aveţi parte de sărbători care să vă aducă linişte şi căldură în suflet. Avem nevoie de speranţă, iar Paştele e momentul în care privim cu mai mult optimism spre viitor". 

mihai_petre_familie_1.jpg

Fetele lui Mihai Petre seamănă leit cu mama lor, Elwira

Mihai Petre (42 de ani) a publicat imagini cu familia şi a scris doar atât "Vă dorim tuturor Paşte Fericit ! Hristos a înviat!". 

Laura Cosoi și soțul au petrecut în Maramureș

Cosoi (39 de ani) cu soţul ei şi fetele, îmbrăcate la fel, au plecat în Maramureş, să fie alături de cei dragi. "Să fie lumină în sufletele noastre! Cristos a Înviat", a scris Cosoi pe pagina ei. 

laura_cosoi_cu_familia_1.jpg

Laura Cosoi poartă și acum doliu după tatăl ei

La rândul lui, Şerban Copoţ (39 de ani), prezentatorul "iUmor" de la Antena 1, a spus cât de greu e să-şi adune toată familia la o fotografie. Însă au reuşit să o facă. "Hristos A Înviat! Vă îmbraţişăm şi vă urăm Paşte liniştit. P.S. ne e din ce în ce mai greu să reuşim o poză în care ne vedem toţi", a scris Copoţ lângă imagine,spre amuzamentul fanilor săi. 
Iar Elena Gheorghe (35 de ani) s-a pozat atât cu fiul cât şi cu fraţii ei mai mici după ce au luat lumină.  

serban_copot_cu_familia_1.jpg

Ștefan Copoț are trei copii și cu greu îi face să stea la poze

elena_gheorghe_cu_fartii_1.jpg

Elena Gheorghe, alături de frații ei
 
 
Loading...