Reality showul de la Pro TV este gata de start! Vedetele au filmat deja pentru „Fort Boyard”, au trecut prin încercări dificile, iar telespectatorii nu mai trebuie decât să aştepte să vadă primul sezon al celebrei emisiuni.


Paul Ipate şi Octavian Strunilă vor fi gazdele primului sezon al emisiunii „Fort Boyard”, care va debuta la Pro TV pe 1 octombrie, de la 20.30. Astfel că serile de duminică vor fi pline de adrenalină, mister, fantezie, aventură și mult umor! Legendarul Fort Boyard își deschide porțile aventurii pentru vedetele din România, unde vor concura vedete precum Mihaela Rădulescu, Ruby, Bogdan Vlădău sau Vasile Calofir.

Tensiunea crește treptat în Fort Boyard, iar provocările puse în calea concurenților, de bătrânul Perre Fouras, cresc în dificultate pe măsură ce vedetele înaintează în fort. Premisa de la care pornește lupta împotriva fortului este simplă: cinci vedete fac echipă și trec prin probele pregătite pentru a aduna cheile și indiciile necesare deschiderii camerei comorilor, astfel încât să ia cât mai mult aur din comoara lui Perre Fouras. Aurul strâns este transformat în bani, iar o parte din premiul câștigat va fi donat unei cauze nobile. Vedetele concurează împortriva fortului, iar lupta începe cu probe amuzante, dar deloc ușoare în execuție, urmând ca nivelul de dificultate să crească pe măsură ce reușesc să treacă cu bine și să ia cheile puse la bătaie.

„Fort Boyard este de-a dreptul impresionant! Când am pășit prima dată în el, am simțit ca și cum am fost transpus instant în mijlocul unei povești în care jucam din copilărie! Prima ediție va lăsa telespectatorii cu gura căscată... la propriu! Nu ne venea să credem ce se întâmplă sub privirile noastre, era greu să și respirăm ca să nu distrugem concentrarea! Așa demonstrații de curaj și determinare nu vezi în fiecare zi, dar la Fort Boyard asta se întâmplă vrei-nu-vrei!”, a declarat Paul Ipate.

Iar Octavian Strunilă a mărturisit: „Abia aștept să împărtășim cu telespectatorii ce am trăit noi acolo! Pe lângă tensiune și emoție, adrenalină și determinare, telespectatorii vor vedea că am avut și mult umor! Este, poate, cea mai importantă cheie a succesului, care ajută concurenții să se relaxeze puțin și să intre la probe încrezători că vor reuși. Vom avea multă aventură, iar unele probe prin care vor trece vedetele sunt de-a dreptul incredibile. Ce pot spune, însă, este că mi s-a demonstrat că femeile sunt mai curajoase!”.

 

Loading...