“Dragostea se face-n minim doi”, cântă Velea într-un refren celebru, iar mai nou ne arată şi pe scenă acest lucru, căci concertele sale cu Antonia s-au transformat în adevărate show-uri erotice. Aşadar, cei doi se pipăie de mama focului, dar fac şi bani în familie, fiind plătiţi pentru muzică şi dezmăţ cu 6.000 de euro.


Nu de puţine ori au declarat că îi admiră pe Beyoncé şi pe soţul ei, rapper-ul de culoare Jay-Z, aşa că Alex Velea (31 de ani) şi Antonia (26 de ani) au trecut la fapte şi au început să se inspire de la idolii lor. Punctul de plecare a fost concertul de pe 29 martie, de la Sala Palatului când, evident la o scară mai mică, au imitat turneul “On the Run”, susţinut în 2014 de cei doi artişti internaţionali. Şmecheria a avut însă succes la public, iar acum Velea şi Antonia au prins curaj şi se comportă şi ei pe scenă ca în dormitor.

Marţi seara (4 august), la concertul susţinut în Megadiscoteca Tineretului din Costineşti, soliştii noştri au combinat cu succes melodiile cu pipăielile, aşa că tabloul oferit a fost incitant, iar publicul în delir.

Alex Velea şi Antonia s-au pipăit pe scenă

 • Antonia nu a purtat sutien la concertul de la “Megadiscoteca Tineretului”, din Costineşti
  Fotografii: Megadiscoteca Tineretului
 • Cei doi s-au pipăit, s-au sărutat şi s-au frecat unul de celălalt
  Fotografii: Megadiscoteca Tineretului
 • Dans în balans, cu poponeţul în poala iubitului
  Fotografii: Megadiscoteca Tineretului
 • Au făcut o atmosferă incendiară, clubul fiind arhiplin
  Fotografii: Megadiscoteca Tineretului
 • Velea abia dacă şi-a dat jos mâinile de pe posteriorul iubitei
  Fotografii: Megadiscoteca Tineretului
1/5

Velea abia dacă şi-a dat jos mâinile de pe posteriorul iubitei, a mângâiat-o, a sărutat-o, s-au frecat unul de celălalt, au dansat şi au făcut o atmosferă incendiară, clubul fiind arhiplin. Mai mult, şi ţinutele celor doi au încins imaginaţia: Antonia nu a purtat sutien, iar sfârcurile obraznice îi împungeau bluziţa subţire, în timp ce Alex şi-a arătat muşchii bine definiţi, dar şi chiloţii de firmă. Iar dacă Beyoncé şi soţul ei fac show erotic pe ritmurile piesei “Drunk in love”, ai noştri au ales şi ei tot o melodie pe care o cântă împreună, „Defectul tău sunt eu”. Rămâne de văzut dacă turneul lor naţional, despre care vorbesc încă din septembrie anul trecut, va avea încasările idolilor lor de peste Ocean, adică 100 de milioane de dolari.

„Vrem să plecăm împreună într-un turneu aşa cum nu s-a mai făcut până acum”, se lăuda Velea. Altfel, dacă în carieră îi merge bine, în plan personal mai apar necazuri. Cântăreaţa şi italianul Vincenzo Castellano au depus actele în 24 iunie, iar în 45 de zile, adică mâine, ar fi trebuit să se întâlnească din nou, în faţa notarului, pentru a pune punct căsătoriei. Potrivit unor surse apropiate artistei, cei doi vor mai rămâne cel puţin până la toamnă soţ şi soţie. Şi asta pentru că se aşteaptă să fie îndeplinite procedurile necesare în Italia, mai ales că fiica lor, Maya, va locui în continuare la Napoli. Iar, rezultatele anchetei făcute de inspectorii de la protecţia copilului din oraşul italian nu au ajuns nici până acum în România. 

 
 
Loading...