Îl mai știți pe Sebastian? El este concurentul „permanent” de la „Românii au talent” care a participat în fiecare sezon cu melodiile nemuritorului Dan Spătaru. Sebastian a venit și anul acesta la concurs și e mai îndrăgostit ca niciodată!


El a venit pentru a șaptea oară la „Românii au talent” și se declară „concurent pe viață” al competiției, dar nici de această dată n-a venit singur, ci însoțit de o doamnă...alta! Sebastian a spus că a întâlnit-o în microbuz, iar vineri, 31 martie, a prezentat-o întregii țări, mai ales că și ea a fost concurentă.

sebastian_2.jpg

sebastian romanii au talent
Sebastian a primit patru de "Da"
Foto: captură foto/ProTv

 

Sebastian a cântat, după cum ne-a obișnuit, încă o melodie a lui Dan Spătaru, dar de această dată, concurentul nostru a primit patru de „Da” din partea juraților. Imediat după Sebastian, a urcat pe scenă și aleasa lui, care-și dorește să devină prezentatoare Tv. și ea a avut o interpretare vocală, dar nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor juriului.

În culise însă, ea a avut parte de o mare surpriză. Sebastian a cerut-o în căsătorie într-un mod cât se poate de clasic, iar ea a acceptat.

Loading...