Andreea Bălan a fost o graviduță extrem de activă în timpul celor două sarcini, având programate concerte frecvent. Chiar dacă la prima sa naștere vedeta s-a recuperat rapid și a putut urca la scurt timp pe scenă, se pare că de data aceasta situația se va desfășura diferit. Iată ce zic apropiații artistei!


După situația critică prin care a trecut în urma operației de cezariană prin care i-a dat naștere celei de-a doua fetițe ale ei, micuța Clara Maria, Andreea Bălan va avea nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se recupera complet în urma stopului cardio-respirator suferit, acest lucru însemând fără scenă, fără concerte, fără....venituri.  

Când va putea reveni Andreea Bălan pe scenă

Surse apropiate vedetei, citate de Wowbiz, au dezvăluit recent că aceasta nu va putea reveni prea curând pe scenă, medicii fiind stricți cu recomandările privind starea ei de sănătate. Cântăreața va trebui, se pare, să aștepte șase luni înainte de a putea susține din nou concerte, fiind nevoită să pună starea sa de sănătate pe primul loc, chiar dacă își făcuse altfel de planuri. Situația diferă cu mult de prima naștere a Andreei, vedeta revenind atunci într-un timp record pe scenă, după ce a adus-o pe lume pe Ella Maya.

De asemenea, aceste vești nu-i vor face prea mare plăcere cântăreței, care este obișnuită să susțină frecvent spectacole, cântând și dansând pe scenă cot la cot cu baletul ei, chiar și înainte de a naște, când se afla în ultimul trimestru de sarcină. 

andreea-balan-scena.jpg

Andreea Bălan dansa pe scenă chiar și cu burtica la gură
Foto: Instagram

„Din ceea ce am înțeles, va fi nevoită să aștepte cel puțin șase luni până se va întoarce pe scenă. Ba chiar mai mult, Andreea nu va avea voie să facă niciun fel de efort cel puțin jumătate de an, nici să cânte nu va avea voie. Nu mai spun de dans, va fi o problemă mult timp de acum înainte. Medicii i-au spus să aibă mare grijă în perioada de recuperare”, a declarat sursa respectivă. 

„Andreea voia să stea câteva luni acasă, apoi să revină la concerte. Ea a explicat că ea este cea care are grijă, financiar, de familie și de cei din trupa ei, iar o pauză prea mare îi aduce pierderi materiale greu de suportat. Acum însă, dacă va ajunge pe scenă în iarnă e mare lucru”, a adăugat aceasta.

Andreea Bălan a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, fiind programată pentru a naște prin cezariană. În timpul procedurii medicale, situația s-a complicat, vedeta suferind un stop cardio-respirator și fiind transportată la terapie intensivă, vestea șocând familia și fanii cântăreței. Miercuri, 6 martie, Andreea Bălan și-a revenit și a putut să își strângă pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. Vedeta a făcut ulterior și primele declarații despre situația prin care a trecut, în cadrul unei emisiuni TV, prin intervenție telefonică. 

Andreea Bălan face bani de pe patul de spital

Deși nu mai poate susține concerte o perioadă, Andreea Bălan face deja bani de pe patul de spital! Artista a publicat o imagine pe rețelele de socializare, fiind probabil plătită pentru contractul de imagine cu firma respectivă, sau făcând barter. Andreea arată foarte bine și a dezvăluit că se și simte la fel în prezent, dezvăluind că se bucură din plin de fetița ei, care este sănătoasă și frumoasă. 

andreea-balan-spital.jpg

Foto: Instagram

 

 

 

 

 

 
 
Loading...