Se visează un bărbat liber, dar drumul se anunţă lung şi anevoios! Cristi Borcea a aşteptat vineri (14 octombrie), în spatele gratiilor celulei de la Poarta Albă, o decizie a judecătorilor cu privire la separarea lui de Alina Borcea. Veştile nu sunt însă bune nici pentru el, nici pentru iubita Valentina Pelinel.


Aşteptau o decizie, s-au trezit cu o amânare. Pe Alina şi Cristi Borcea îi leagă în continuare actul de căsătorie, deoarece magistraţii de la Judecătoria Buftea au dat ieri amânare în procesul de divorţ. Vestea rea vine la doar trei zile după ce, într-un alt dosar, judecătorii au respins solicitarea fostului dinamovist de a nu plăti o taxă de timbru uriaşă (câteva sute de mii de euro), raportată la suma pe care el o va achita pentru întreţinerea celor doi copii. 

Au fost căsătoriţi 5 ani

Soţii Borcea ar fi putut rezolva mult mai rapid lucrurile la notar, însă nu s-au înţeles asupra tuturor aspectelor, aşa că au apelat la judecători. Culmea, la aceeaşi instanţă, în urmă cu cinci ani, Cristi a încheiat şi căsnicia cu Mihaela Borcea. Acum, a venit rândul Alinei să fie dată la o parte, mai ales că în „peisaj” a apărut şi Valentina Pelinel. În această vară, fotomodelul i-a dăruit lui Cristi Borcea un băieţel, al şaptelea moştenitor al dinamovistului care îşi ispăşeşte pedeapsa de 6 ani primită în „Dosarul transferurilor”. 

În aceste condiţii, toată lumea îşi doreşte ca această căsnicie să se încheie cât mai repede. “Borcea vrea să oficializeze relaţia cu iubita, Alina vrea să se concentreze pe creşterea copiilor, iar Pelinel e nerăbdătoare să devină a treia doamnă Borcea”, ne-au spus apropiaţii cuplului.

 

Click! spune

Alina şi Cristi Borcea s-au căsătorit în august 2011, după o relaţie ”clandestină” de peste 7 ani. Cei doi au împreună un băiat de 4 ani şi o fetiţă de un an, concepută prin fertilizare in vitro, în timp ce Borcea se afla în puşcărie. Copiii vor rămâne în grija mamei, iar Borcea va contribui cu circa 10.000 de euro lunar, conform unor surse bine informate. 

 

 
 
Loading...