Chiar dacă nu este o vedetă, se învârte zilnic printre persoane publice, căci este soție de cântăreț de muzică de petrecere, este fina Anamariei Prodan și nepoata lui Mircea Sandu, din partea fratelui său, Costel Coţobău. În plus, Andreea Lege lucrează toată ziua cu VIP-uri, având o agenție de voiaj. Iată ce viață plină de tragedii a avut însă Andreea, până când și-a găsit liniștea în actuala căsnicie!


Se spune că viața bate filmul, iar povestea Andreei Lege (45 de ani) este una de telenovelă. Pentru că după ce a suferit foarte mult în dragoste, acum și-a găsit perechea. Însă până să ajungă aici a trecut printr-o adevărată dramă. Pe care ne-a povestit-o, în exclusivitate. "După o relație de 5 ani, am decis să mă căsătoresc... însă, înainte cu 4 luni de eveniment, prietenul meu a decedat la 34 de ani, a făcut stop cardiac. Eram în Barcelona, într-un infotrip, cu o colegă, trebuia să stau 10 zile. Însă a două zi am căpătat un virus și a trebuit să-mi modific returul. Am ajuns acasă și seara am aflat că prietenul meu a murit. Iar asta nu e tot", ne povestește Andreea.

Andreea Lege: "Au urmat 2 ani de stări depresive majore"

După a două relație, de 7 ani, ne pregăteam de nuntă și înainte cu 2 luni de eveniment iubitul a decedat, a făcut stop cardiac, având 27 de ani la momentul respectiv. Decesul a survenit chiar lîngă mine, în dormitor, în brațele tatălui meu, care încerca din răsputeri să-l readucă la viață, fără rezultat însă. Au urmat 2 ani de stări depresive majore, cu traume, la psiholog și psihiatru. Însă nimic nu m-a ajutat decât mersul la biserică, rugăciunea și postul. Nu voi uită niciodată, duhovnicul meu, care mi-a spus să stau liniștită, că Dumnezeu mi-a oprit ceva mai bun pentru mine și că în curând soarta mea va fi una foarte frumoasă. Într-adevăr, după încă 2 ani l-am cunoscut pe actualul meu soț, Viorel Lege (38 de ani)", ne-a povestit cu lacrimi în ochi femeia.

andreea_si_viorel.jpg

Andreea și Viorel Lege, actualul ei soț
foto: arhivă personală

Ce i-a spus doctorul despre viitorul soț

Dragostea pentru noul bărbat a făcut-o să fie foarte prudentă. "Primul lucru pe care l-am făcut după ce l-am cunoscut a fost să-l duc la medic, la un control general. În momentul în care ne-am dus la neurolog, medicul i-a spus: "Doamna aceasta e îngerul dumneavoastră păzitor. Dacă nu vă aducea, vă mai dădeam 3 luni de trăit". Am încremenit când am auzit astfel de vești... nu-mi venea să cred. Viorel avea o venă foarte atrofiată, o venă care-i oxigena creierul. Am urmat 2 ani de tratament zilnic, repaus pentru el, rugăciuni, speranța că se va face bine. Au fost 2 ani de teamă să nu se întâmple ceva cu el, însă Bunul Dumezeu ne-a ajutat și s-a vindecat.  

Muzică, iubire și rugăciune

"Pe Viorel l-am cunoscut într-o seară de aprilie, la un restaurant. Am mers cu o prietenă să mâncăm ceva și când am intrat l-am văzut pe el, care era pe scenă. Am avut un sentiment de atracție și i-am spus amicei că tipul acela are ceva special și trebuie să fie băiatul meu. Ne-am așezat la o masă lângă scenă. El a început să cânte romanțe, am stat până dimineață și nu-mi mai venea să plec. Și el, cum am intrat s-a uitat la mine până m-am așezat la masă. Destinul a făcut să ne întâlnim, nimic nu e întâmplător. Asta a fost soarta, după cele două întâmplări triste din viața mea. Chiar nu mă așteptăm să-mi mai fac o relație, sincer. Drept pentru care a durat 4 luni până m-a cucerit. Mie îmi era frică că poate moare și el. Am sperat, m-am rugat la Dumnezeu să ne căsătorim. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îl duc la medic, rămăsesem cu sechele. După consult am rămas muți amândoi. Nu mai avea voie să cânte, a stat un an în depresie, apoi doi ani repaus și tratament medical. Îi vedea pe băieți că mergeau să cânte și voia și el să meargă, însă trebuia să se odihnească", ne-a povestit Andreea.

cu_familia_lui_mircea_sandu.jpg

Andreea Lege, cu familia lui Mircea Sandu
foto: arhivă personală

Cei doi au multe pasiuni comune. "Ne plac călătoriile, muzica, hainele. Aș fi fericită dacă aș știi să cânt. Am vrut să iau lecții de acordeon, toată viața mi-a plăcut să învăț. Și dacă pot să învăț dintr-un domeniu, dacă-mi place și poate mă ajută în viață, de ce nu. Ceasurile ne plac la amândoi, iar mie îmi mai plac gențile și încălțămintea, cred că am peste 300 de perechi de pantofi. Având în vedere că avem o agenție de turism călătorim foarte mult. Am fost în luna de miere peste tot. Eu nu pot zbura pe destinații lungi, nu pot zbura mai mult de 4 ore pentru că am atacuri de panică. Am trecut prin câteva șocuri și probleme în diferite zboruri. Suntem amândoi tauri. Ne asemănăm foarte mult chiar și fizic, mulți mi-au spus asta. Suntem suflete pereche, nu m-aș mai vedea cu altcineva. Mi-aș dori pentru viitor să rămân însărcinată, să mă ajute Dumnezeu", a încheiat Andreea.

Citește și:

Lăutarul colecţionar de ceasuri scumpe. Viorel Bogățeanu e finul Anamariei Prodan

Taraful Viorel Bogățeanu a lansat piesa "Dragoste de machedon"

 

 
 
Loading...