Au călcat pe cadavre pentru a deveni faimoase. Lidia Buble şi Misty, soliste care de-abia băteau la porţile afirmării, au stricat două case, aparent solide. Dacă prima a scurtcircuitat mariajul de 11 ani al matinalului Răzvan Simion, a doua a făcut pe dracu-n patru şi l-a despărţit pe Keo de Andreea Bălan.


Trei luni de iubire clandestină cu Lidia Buble (21 de ani) i-au distrus mariajul de 11 ani al lui Răzvan Simion (34 de ani). Rămas fără Diana, soţia lui, care n-a putut trece cu vederea infidelitatea bărbatului iubit, acesta a trebuit să plece din căminul conjugal, astfel că s-a mutat în casa Lidiei, din Strada Traian. Poreclită şi ”ultima cântăreaţă virgină”, această îşi freacă mâinile de fericire, căci a împuşcat doi iepuri deodată: locuieşte cu bărbatul iubit şi  are concerte pe bandă.

familierazvan343243.jpg

Răzvan, Diana şi fetiţa lor, pe când formau o familie fericită

Apropiaţii ei ne-au declarat că solista a avut, doar weekend-ul trecut (3-4 iulie), şase spectacole, dublu  faţă de perioada de dinaintea scandalului care a făcut înconjurul ţării.  Ea a cântat atât cu Adi Sînă de la Akcent, cât şi singură. Recent, Lidia a fost invitată să susţină un recital la botezul nepoatei Rovanei Plumb, Ministrul Muncii. Fiul cel mare şi-a botezat fetiţa şi a făcut un mare chef, într-un restaurant de lux. Onorariile pe care le încasează Buble pentru un program sar de 2.000 de euro, în condiţiile în care, cândva, avea între 1.000 şi 1.500 de euro. 

misty809987.jpg

Misty câştigă în jur de 1.000 de euro pentru un concert, de când a devenit iubita oficială a lui Keo

Dar şi Alexandrei Pavel (24 de ani), alias Misty, i-au crescut brusc conturile, după ce a pus laba pe solistul Keo (37 de ani), al Andreei Bălan. Cântăreaţa, despre care nu prea auzise nimeni, s-a ţinut de capul lui Keo până când şi-a văzut sacii în căruţă. Cei doi se vedeau pe ascuns, în timp ce iubita oficială muncea în turnee. Anul trecut, în aprilie, amantlâcul a ieşit la iveală, iar Bălanca nu l-a mai primit pe Keo în dormitor, deşi se zvonea că acesta ar fi vrut să continue relaţia. Bărbatul infidel a rămas cu Misty, ba chiar s-au mutat împreună, după ce au cumpărat un apartament nou într-un complex rezidenţial.

balankeo3423.jpg

Keo şi Andreea Bălan au avut o relaţie de 8 ani, care a luat sfârşit anul trecut

Ca lovitura de graţie să fie totală, Misty i-a furat Andreei şi zecile de spectacole, avute cu organizatorul Marius Gavrilă, ea figurând pe toate afişele acestuia. Misty încasează în prezent în jur de 1.000 de euro, iar înainte nu sărea de 400 de euro.  

Loading...