De un an, Claudia Pătrăşcanu trece printr-un calvar. Abia acum, după multe împăcări eșuate, artista s-a decis să pună punct căsniciei cu fiul senatorului Niculae Bădălău. Se pare că liniștea ei și a celor doi copii e mai importantă decât bănetul socrului, cifrat la peste 50 de milioane de euro.


După o căsnicie de cinci ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, își spun ”adio”! Cântăreața a făcut anunțul luni seara, pe pagina sa de Facebook. 

Mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe Facebook

”După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște, restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”. Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu.

  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
1/7

Motivele pentru care cântăreața și fiul politicianului Niculae Bădălău pun punct căsniciei sunt: infidelitatea, umilințele, jignirile și minciunile, după cum spune chiar ea, și datează de mai bine de un an. Așadar vedeta a considerat că fiii lor, Gabriel (5 ani) și Nicolas (3 ani), ar trebui să crească departe de astfel de probleme, întrucât i-ar afecta enorm, pe viitor. În prezent, cei patru împart același acoperiș al unei vile superbe din Bolintin, însă urmează să aflăm dacă artista și cei doi copii vor locui acolo în continuare sau se vor muta în apartamentul din București. Deși socrul ei, politicianul Niculae Bădălău, are o avere de 50 de milioane de euro, iată că artista a considerat că liniștea sufletească e mai importantă decât banii.

Claudia Pătrașcanu vrea să își ferească băieții de această situație tensionată

Mesajul apărut pe rețelele de socializare ale Claudiei Pătrășcanu nu a fost primul act de genul acesta sau mai precis, prima dată când și-a anunțat dezamăgirea cu privire la căsnicia sa. În mai, artista scria: ”Am avut o noapte plină de gânduri. M-am gândit serios să încep a scrie depre ceea ce unele femei trăiesc, despre ceea ce unii bărbați demonstrează, câte astfel de situații există și de ce ajung multe femei în situații de umilință, jigniri, jigniri, bătăi, să renunțela job, să accepte lucruri pe care nu și le doresc”. Iată însă că după acele episode, Claudia i-a mai dat o șansă soțului ei. S-au împăcat, au plecat într-o vacanță alături de copii, însă din păcate jignirile nu au dispărut. Așadar, decizia de a divorța este acum una definitivă, și urmează procedurile prin avocați.  

p32-neata-5-2col-80-claudia.jpg

claudia patrascanu vila piscina socru
Curtea familiei Bădălău, în care locuiește și Claudia Pătrășcanu, arată ca o staţiune în miniatură

Uite ce avere are socrul Niculae Bădălău

La începutul căsniciei, Gabi Bădălău i-a oferit Claudiei o viaţă de prinţesă. Nu pentru că ar fi câştigat ceva prin propiile puteri, ci pentru că e băiatul lui tata. Adică al celebrului Niculae Bădălău, senator PSD de Giurgiu.

4-3col.jpg

casa bolintin niculae badalau
Acesta este palatul din Bolintin în care locuiește familia Bădălău

Conform celei mai recente declarații de avere, Niculae Bădălău deține, împreună cu soția sa, Rodica, o casă de locuit cât un palat, de 863 mp, în Bolintin Vale și una de vacanță, de „doar” 441 mp, în Ogrezeni, Giurgiu. De asemenea, senatorul e proprietarul mai multor terenuri. Deși declară că nu are nicio mașină, Bădălău este, în schimb, posesorul unei motociclete Yamaha. El mai deține bijuterii de aur alb și galben, dar și diamante, în valoare de 25.000 de euro, precum și tablouri în valoare de 12.000 de euro. Are în bănci, conform propriei declarații, în mai multe conturi, aproximativ 35.000 de euro, 5.000 de dolari și 93.000 de lei. Averea sa mare a atras însă hoţii în urmă cu un an, când a fost „uşurat” de câteva bijuterii importante, bani şi arme.

Citește și:

Primul mesaj publicat de Claudia Pătraşcanu despre căsnicia de coşmar. Solista l-a şters ulterior

Soțul Claudiei Pătrășcanu mai vrea un copil! «Îmi spune în fiecare zi» Se va mări în curând familia?

 

 

 

 

 

 

Loading...