Prietenia dintre Oana Roman și Vica Blochina pare compromisă pe veci, iar scandalul capătă proporții uriașe. Momentan, singura care iese la rampă, furibund, este Vica Blochina. Lituanianca a făcut dezvăluiri incredibile, cărora Oana Roman nu le-a dat însă nici o replică.


Apariția Vicăi Blochina în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, a fost doar încălzirea. Dezvăluirile pe care fosta iubită a lui Victor Pițurcă le-a făcut atunci, despre Oana Roman, și despre care Click! a scris aici, au luat proporții inimaginabile. Cancan.ro publică declarații dure pe care Vica le face la adresa Oanei Roman. Momentan, în poveste nu apare decât versiunea Vicăi, Oana preferând să fie evazivă pe această temă. Spune însă că situația ar putea fi lămurită în instanță.

Vica Blochina: "În pandemie, i-am dat cardul meu"

Iată ce a declarat Vica Blochina, printre altele, pentru Cancan.ro.

  • "În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce".
  • "În Egipt ea avea nu știu ce înțelegere cu un hotel, m-a rugat să vin și eu. M-am dus, doar că eu și cu fiul meu am plătit cazarea la alt hotel pentru că nu mi-a plăcut unde stătea ea. Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea: «Do you know Madonna in America? I am Madonna in România», am leșinat de râs. După, am mers la restaurant cu Madonna de România".
  • ”Când am fost în Egipt, i-am spus că exagerează cu Photoshop-ul. S-a luat de mine și mă făcea tâmpită. Îmi spunea că își face nu știu ce la față, atât. I-am spus că, în pozele pe care le are, pare mai slabă ca mine, nu cred că-și dădea seama".
  • "A făcut Sorbona și se milogește la toată lumea, că nu are bani, că nu are mașină, că nu are nu știu ce… Am dus-o de mână și i-am arătat pas cu pas ce trebuie să facă și cu hainele și cu tot. Oana  își făcuse un plan  bine conturat".
  • "Când ne-am întors din Egipt, acolo unde am petrecut ziua ei de naștere, Oana m-a rugat să vin cu ea la mare, în Mamaia, pentru că nu avea cu cine să meargă, dar ea, de fapt, avea deja scenariul făcut. Fără să știu despre ce este vorba, s-a combinat cu un individ, s-a pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius".
  • "Eu nu știam nimic despre acel bărbat. Ajunsă acasă, Marius a așteptat-o și i-a cerut să se împace cu el pentru că o iubește, iar eu am picat la mijloc. Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ. Evident, a început să mă înjure și să-mi arunce cuvinte urâte. Oana s-a folosit de mine și eu am picat la mijloc între ei doi și Marius m-a înjurat pe la toate colțurile. Nici până în ziua de azi nu am primit explicații din partea Oanei".

Oana Roman: "Reglez, dacă este cazul, în instanță"

„Niciodată, dar niciodată nu îți bârfești public prietenii. Orice s-ar întâmpla și oricât de supărat ai fi. Pentru că asta dă dovadă de lipsă de caracter și de educație și de bune maniere și de prietenie. Dacă ai o problemă cu un prieten, îl suni și îi spui ce ai de spus sau te întâlnești cu el și îi spui în față ce ai de spus. Nu public, niciodată. Eu nu am comentat public despre prietenii mei niciodată în viața mea. Nu am spus niciodată că sunt nu știu cum sau că m-au dezamăgit. Nu am făcut asta niciodată, pentru că nu se face. Dacă ai tupeu, dacă ești prieten cu adevărat, dacă ești om și dacă ai caracter, vii și spui în față ce ai de spus”, a zis Oana Roman pe InstaStory. După dezvăluirile Vicăi, Cancan.ro a contactat-o pe Oana, care lasă de înțeles că ardori să tranșeze scandalul în instanță: „Nu am ce comenta. Nu discut niciodată despre ce comentează alții despre mine pentru că așa am fost educată. Fiecare face ce crede și, dacă am ceva de reglat, reglez dacă este cazul în instanță, dacă e vorba despre denigrare. Altfel, eu nu am ce comenta. Mulțumesc”.

Citește și:

Oana Roman și Vica Blochina, ceartă din cauza lui Marius Elisei? „E cea mai falsă persoană din showbiz”

Oana Roman și Marius Elisei, sărutul împăcării. «Iubirea învinge mereu!»

 
 
Loading...