Victor Slav ar fi fost prins la volan în timp ce era sub influența drogurilor, iar potrivit declarațiilor apărute în presă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi fost singur în mașină atunci când a fost oprit de polițiști.


Victor Slav ar fi coborât din mașină, la cererea poliției, dezorientat, incoerent și avea pupilele dilatate, reacție a consumului de droguri. Acesta ar fi consumat marijuana, potrivit spynews.ro.

De asemenea, Victor Slav ar fi fost foarte calm și ar fi cooperat cu poliția, acceptând să meargă la IML pentru a-i fi luate probe de sânge care ar putea să ateste sau nu dacă celebrul prezentator de la Kanal D ar fi consumat droguri. 

În timp ce el era condus spre sediul poliției, Victor Slav ar fi acuzat stări de rău. El ar fi cerut poliției să dea niște telefoane familiei pentru a-i fi alături, însă potrivit sursei citată anterior, aceștia nu s-ar fi prezentat acolo. 

În cele din urmă, și-a chemat un avocat care i-ar fi fost alături în tot acel timp. 

Ce poate risca Victor Slav dacă se dovedește că ar fi fost găsit sub influența drogurilor

În conformitate cu prevederile articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

Loading...