Victor Slav va reveni pe micul ecran din toamnă, cu un proiect ambițios la Kanal D. Este vorba despre emisiunea “Îmi place dansul”, pe care o va prezenta alături de Cristina Dorobanțu. Dansul l-a urmărit însă și în carieră, și în viața personală. Pe fostele iubite, Bianca Drăgușanu și Anda Adam, le-a cunoscut pe platoul emisiunii “Dansez pentru tine”, de la PRO TV, concurs pe care Victor l-a câștigat în 2009. Iată care sunt cele mai dragi amintiri ales lui Victor Slav și ce ne-a spus despre ele!


Victor Slav (39 de ani) și-a început cariera la Pro TV, iar acum este vedetă a postului turcesc Kanal D, unde va prezenta show-ul „Îmi place dansul”, emisiune care va intra în grilă din toamnă. „Mă face fericit că oferim bucurie atât telespectactorilor, cât şi concurenţilor. Va fi un show total, cu multă emoţie, cu o varietate de coregrafii şi concurenţi pregătiţi să facă faţă unor provocări uriaşe, în faţa unui juriu exigent. Abia aşteptăm să oferim premiul de 100.000 de lei! Cel mai bun să câştige!”, a spus Victor Slav. Iată ce ne-a povestit Victor despre unele dintre cele mai importante fotografii din viaţa lui. Atât din viața personală, cât și din cariera în televiziune!

Victor Slav și mama sa

”O poză la care ţin foarte mult, făcută pe la doi ani, cu mama mea. Fotografia este realizată când eram internat în spital şi tocmai făcusem o injecţie, aşa că mama era singura care îmi putea alunga suparerea”.

1-victor-slav-mama.jpg

Victor Slav, bebeluș, și frumoasa lui mamă

Victor Slav la ”Vara ispitelor”

”«Vara Ispitelor» de la Pro Tv a avut un succes nebun la acea vreme. Atunci am intrat cu adevărat într-o nouă etapă a vieţii mele. A fost primul meu job cu totul si cu totul altfel, pentru că a fost prima mea legătura directă cu televiziunea. Pe atunci nici nu îndrăzneam să sper mai mult, nici nu-mi trecea prin cap că aş putea face o carieră în acest domeniu. Însă cum nimic în viaţă nu este întâmplător, de aici m-am contaminat cu microbul televiziunii şi mi-am dorit să fac şi mai mult”. 

3_victor-slav-sora-catalina.jpg

Victor cu sora sa, Cătălina, şi nepoţica Briana

Victor, împreună cu sora sa, Cătălina, şi nepoţica Briana

”Întotdeauna am avut o relaţie apropiată cu sora mea, Cătălina. Aici suntem împreună cu fetiţa ei, Briana, scumpa mea nepoţică. Privind această poză îmi dau seama cât de repede trece timpul... parcă mai ieri luam lecţii de schimbat scutece de la sora mea”.

4_victor-slav-meteo.jpg

Victor Slav, pe vremea când prezenta rubrica “Meteo”, la PRO TV

Victor la rubrica ”Meteo” Pro Tv

”O altă mare şansa pentru mine a fost rubrica ”Meteo”, din cadrul Ştirilor Pro Tv. Pentru mine înseamnă foarte mult, pentru că mi-a conturat drumul profesional. Sunt foarte ataşat de această rubrică, pe care o prezentam, prin rotaţie, împreună cu colegii mei, Busu şi Magda”.

5_victor-slav-dansez-pentru-tine.jpg

La “Dansez pentru tine”, în 2006, alături de Carmen Stepan. Cei doi au câștigat atunci concursul

Victor Slav la ”Dansez pentru tine”

”«Dansez pentru tine» a fost cu adevarat un fenomen. La început mi s-a părut foarte greu şi numai atunci când participi îţi dai seama cu adevărat cât este de solicitant. Atunci m-am ataşat atât de mult de Carmen şi de Dani, cel pentru care ea lupta ca să poată merge, încât nu aş fi mai renunţat sub nici o formă. Nu vreau să mă gândesc cum aş fi reacţionat dacă mi s-ar fi întâmplat ceva atât de grav, încât să nu mai pot lupta până la capăt pentru visul lor. Tot la «Dansez pentru tine am intalnit-o şi pe Anda Adam».

6_victor-slav-frumusete-pe-muchie-de-cutit.jpg

Victor Slav a prezentat și “Frumusețe pe muchie de cuțit” (2009), tot la PRO TV

Victor la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”

”Această emisiune a fost de la început o provocare pentru mine, pe care am îmbrăţişat-o cu mult entuziasm. De la o ediţie la alta, de la o filmare la alta, am învăţat mai mult, iar ăsta a fost un pas profesional pentru mine. Le mulţumesc celor care au avut încredere”

victor-slav-cristina-mihaela1.jpg

Victor Slav și Cristina Mihaela vor face echipă la „Îmi place dansul”
Foto: Kanal D

Victor Slav, la Kanal D

Victor Slav a ajuns la Kanal D în 2017, înlocuindu-l pe Mădălin Ionescu la emisiunea de noapte “Wowbiz”, pe care a prezentat-o alături de Andreea Mantea. Tot la Kanal D a mai prezentat “Vulturii de noapte”, alături de Cătălin Cazacu și Giani Kiriță. Din toamnă, îl vom vedea la “Îmi place dansul”, alături de frumoasa Cristina Dorobanțu, fostă concurntă la “Bravo, ai stil!”.

Citește și:

Exclusiv! Bianca și Victor s-au despărțit, iată motivul! “Nu mai locuiesc împreună de mult timp”

Cocuța, cooptată în juriul competiției “Îmi place dansul” de la Kanal D

CRBL, al patrulea jurat la emisiunea «Îmi place dansul» de la Kanal D

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...