Victor Slav și Bianca Drăgușanu se vor întâlni pentru prima oară față în față înr-o emisiune TV, după despărțirea-șoc din vara anului trecut. Blondina a acceptat provocarea de a apărea în emisiunea prezentată de fostul ei partener de viață, „Vulturii de Noapte” (Kanal D).


În platoul emisiunii, Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au tachinat, iar prezentatorul i-a spus mamei fetiței lui că: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă!”. De față au fost și Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, dar cei doi nu au intervenit în dialogul dintre ei, potrivit wowbiz.ro. De asemenea, tot în emisiunea care va fi difuzată marți seară, Bianca Drăgușanu l-a pălmuit pe Victor Slav, iar prezent a fost și Cătălin Botezatu, aflat și el la filmările pentru show-ul prezentat de Victor Slav, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o fetiță împreună

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să se despartă definitiv în vara anului trecut. otivul invocat de cei doi ar fi fost lipsa de timp petrecut împreună și instalarea unei monotonii apăsătoare în relația lor. La scurt timp de la separarea de tatăl fetiței sale, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au înțeles asupra cheltuielilor și timpului petrecut cu fetița lor, Sofia Natalia. Cei doi au decis să împartă totul la jumătate, însă micuța stă mai mult în grija Biancăi Drăgușanu. 

Bianca și Victor au fost căsătoriți timp de câteva luni

Bianca Drăgușanu a devenit soția lui Victor Slav pe 6 septembrie 2013 la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta a avut loc pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat. Ulterior, cei doi și-au reluat relația în secret. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au devenit părinți pe 26 septembrie 2016, iar doi ani mai târziu s-au separat din nou. 

 

Citește și

Cum se antrenează bombele-sexy la sală. Imagini cu Bianca şi Adelina

Ce simpatică e fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav!

Loading...