Veşti proaste pentru Victor Slav, care a fi fost prins în această primăvară la volan în timp ce era sub influența drogurilor. El a depus o plângere la Judecătoria Sighişoara pentru a-şi face drepătate, cerere care a fost respinsă recent de judecători. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu poate ataca decizia în termen de 30 de zile.


Victor Slav a călcat pe bec în această primăvară când a fost oprit de poliţişti în trafic. Victor Slav se afla pe autostrada A3, la volanul bolidului său, un BMW seia 7. El ar fi coborât din mașină, la cererea oamenilor legii, dezorientat, incoerent și avea pupilele dilatate, reacție a consumului de droguri. Acesta ar fi fumat marijuana. De asemenea, Victor Slav ar fi fost foarte calm și ar fi cooperat cu poliția, acceptând să meargă la IML pentru a-i fi luate probe de sânge.

Aparatul Drug Test – probă ce poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanţe psihoactive – a arătat că Victor Slav consumase cannabis. 

„Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus”, au declarat pentru Click! surse din cadrul IPJ Ilfov.

În timp ce el era condus spre sediul poliției, Victor Slav ar fi acuzat stări de rău. El ar fi cerut poliției să dea niște telefoane familiei pentru a-i fi alături, însă potrivit sursei citată anterior, aceștia nu s-ar fi prezentat acolo.  În cele din urmă, și-a chemat un avocat care i-ar fi fost alături în tot acel timp. La scurt timp după acest incident el a contestat decizia la Judecătoria Sighişoara, plângere care recent a fost respinsă.  

victor_slav.jpg

victor slav comtestatie
Victor Slav a primit o veste proastă din partea magistraţilor
Foto: arhivă personală

"Respinge plângerea contravenţională a petentului Slav Victor, cu CNP şi domiciliul, în contradictoriu cu intimatul IPJ Mureş, cu sediul , cu privire la procesul verbal seria PMSX nr. 0287978 din 27.04.2019 încheiat de Poliţia staţiunii Sovata . Cu drept de apel în termen de 30 de zile de comunicare, care se depune la Judecătoria Sighişoara. Pronunţată în şedinţă publică, la 7.10.2019", se arată în decizia magistraţilor, publcată pe portalul instanţelor de judecată. 

Ce riscă Victor Slav după ce a fost depistat pozitiv 

Drept urmare, Victor Slav s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Conform articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă, așadar, Victor Slav ar putea, în cel mai fericit caz, să se aleagă cu o amendă substanțială.

 

Citeşte şi:

 

Victor Slav, despre momentele de cotitură din carieră. Ce spune despre PRO TV și Kanal D

Bianca Drăgușanu l-a pălmuit pe Victor Slav în emisiune! De față a fost și Cătălin Botezatu

 

Loading...