E liberă pe piaţă şi abia face faţă! În timp ce toată presa vuieşte că Bianca Drăguşanu ar fi curtată de un tânăr musculos pe nume Alex Bodi, Click! îţi spune cum stau lucrurile, de fapt, şi cine sunt adevăraţii pretendenţi ai blondinei. De data aceasta, blondina a vrăjit doi bărbaţi putred de bogaţi: un milionar croat şi un afacerist chinez.


În iunie s-a despărţit de Victor Slav, tatăl fiicei ei, Sofia (2 ani), în iulie, de englezul Tristan Tate, iar acum Bianca (36 de ani) a rămas setată pe export, căci în agenda ei sunt numai pretendenţi de peste hotare. Cel puţin asta reiese clar din dovezile pe care fotoreporterii Click! vi le prezintă astăzi. Dovezi care contrazic bârfele mondene din ultima vreme, conform cărora Bianca ar fi în flirturi şi în tandreţuri cu un anume Alex Bodi, care tot apare alături de ea, în filmuleţe pe Instagram. De altfel, vedeta a negat vehement că ar fi într-o relaţie cu Bodi, dar a recunoscut că îi place să primească flori şi să fie curtată.

bianca-dragusanu-magnat-croat-joseph_1.jpg

Binca Dragusanu
Bianca pare cam îngrijorată şi urmăreşte cu atenţie să nu fie fotografiată
foto: Mihai Ionescu

În realitate, Alex Bodi este partenerul bărbatului cu care Bianca este pe cale să încheie un mega contract, un om discret şi putred de bogat, care s-a ales cu porecla de “prinţul criptomonedelor”, datorită afacerilor pe care le învârte cu monedele virtuale. Este vorba despre croatul Joseph, cel care în urmă cu nici două săptămâni i-a împrumutat Biancăi superbul Bentley Continental GT, de 200.000 de euro, pe care blondina l-a şi afişat degrabă, pe Instagram, într-o postare de 4.000 de like-uri.

bianca-dargusanu-bentley-croat.jpg

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu s-a pozat cu Bentley-ul pe care i l-a împrumutat croatul
foto: arhiva personala

Vedeta le-a spus prietenilor că ea şi Joseph vor fi parteneri de afaceri, iar în fişa postului ar fi prevăzut ca ea să se ocupe de tot ce înseamnă management. Şi iată că întâlnirile de afaceri s-au înteţit, iar marţi, 9 octombrie, în jurul prânzului, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca flancată de 3 bărbaţi la un restaurant din centru.

magnat-croat-joseph-iubit-bianca-dragusanu_2.jpg

bianca dragusanu
Momentul în care lui Joseph îi sună telefonul
foto: Mihai Ionescu

Lângă ea era Alex Bodi, în diagonală se află magnatul croat, adevăratul erou al poveştii, iar în faţa Biancăi un prieten de-al celor doi. Prânzul a fost însă tulburat de un apel telefonic pe care l-a primit croatul şi pe care nu l-a preluat la masă, având probabil motive serioase să caute discreţia.

magnat-croat-joseph-iubit-bianca-dragusanu_3.jpg

croatul Joseph vorbeste la telefon
Vorbeşte la telefon pe Facetime cu o brunetă superbă, tolănită în pat
foto: Mihai Ionescu

La celălalt capăt era o femeie superbă, brunetă, după cum se poate vedea în pozele surprinse de Click! (discuţia a avut loc cu apel video), cu care Joseph a vorbit în engleză, plimbându-se pe trotuar, cât mai departe de masa de la restaurant. La un moment dat i-a trimis pupici femeii cu care discuta, lipindu-şi degetele de vârful buzelor de câteva ori.

magnat-croat-joseph-iubit-bianca-dragusanu_5.jpg

Îi trimite femeii pupici şi multe zâmbete
foto: Mihai Ionescu

Soţia? Iubita oficială? Trageţi voi concluziile. Croatul a revenit la masă, iar după prânz Bianca a plecat spre casă cu maşina ei, iar Joseph şi Alex Bodi, cu un superb Rolls Royce de 300.000 de euro. La volan era, desigur, Bodi, care l-a dus pe bogătaş la hotelul Marriot, acolo unde acesta este cazat.

magnat-croat-joseph-iubit-bianca-dragusanu_1.jpg

Alex Bodi şi Joseph ajung la hotelul Marriot cu superbul Bentley pe care l-a condus şi Bianca
foto: Mihai Ionescu

La cină cu asiaticul Ryan, cel care o copleşeşte cu flori

Trecem din Croaţia tocmai în China, căci pe lista bărbaţilor înnebuniţi după Bianca este şi asiaticul Ryan, în vârstă de 27 de ani, un potent afacerist interesat şi el să se asocieze cu vedeta noastră. Se pare că cei doi preferă să iasă mai mult seara, căci după cina de săptămâna trecută s-au revăzut şi miercuri, 10 octombrie, la restaurantul Osho din Bucureşti. Pe adresa redacţiei noastre au sosit câteva filmuleţe în care Bianca şi Ryan apar la masă, însoţiţi şi de alte persoane. Blondina vorbea în engleză, iar asiaticul o sorbea din priviri, în timp ce ospătarii aduceau la masă celebra vită în sânge. Şi despre chinez Bianca a spus că este tot un partener de afaceri.

"Acest băiat chinez e mai degrabă un fan, decât un iubit sau un potenţial iubit. Este un băiat care mă admiră, care face parte dintr-un nou grup de prieteni şi care a considerat el că e frumos să-mi dea un buchet de flori şi eu l-am acceptat. Intenţionează să-şi deschidă o agenţie de modele în România şi mi-a cerut ajutorul pentru promovare. El are deja o linie de cosmetice. Luna asta pot să spun că am primit un camion de flori. Acum chiar mă curtează bărbaţii. Primesc flori săptămânal, dar eu nu mă arunc cu capul înainte. (...) Eu nu caut. Pot să spun că ies de câteva săptămâni cu cineva şi sunt fericită", a spus Bianca Drăguşanu la Antena 1, fără să explice clar dacă acel „cineva” este magnatul croat Joseph.

 
 
Loading...