El o pipăie noaptea, alţii o ating ziua! Iubita secretă a lui Smiley, dansatoarea Raluca Netca, este protagonista unui videoclip sexy, în care ne arată ce are ea mai frumos: sâni obraznici, coapse fine şi fese ca două mingi de fotbal.


S-a despărţit de Laura Cosoi în vara lui 2012, iar de atunci nici o domnişoară nu a mai fost zărită la braţul lui. Dar asta nu înseamnă că vreme de doi ani, Smiley (31 de ani) a dormit singur şi neconsolat, ci doar că nu a găsit femeia potrivită, pe care s-o prezinte în calitate de iubită oficială. În vară însă, bomba a explodat în showbiz, iar identitatea domnişoarei care i-ar încălzi aşternuturile a ieşit la iveală.

Este vorba despre Raluca Netca (22 de ani), o dansatoare profesionistă, acum angajată în baletul de la “Vocea României” şi “Românii au talent”, de la PRO TV, adică fix la emisiunile la care lucrează şi celebrul ei iubit.

Click! a aflat că idila dintre cei doi nu este un secret în anturajul solistului, însă deocamdată frumoasa blondină nu a obţinut undă verde să se prezinte drept iubita o­­­fi­­­­­cială a lui Smiley. Cu toate acestea, influenţa artistului se face simţită în viaţa Ralucăi, blonda primind contracte pe bandă rulantă.

Mai nou, ea apare în videoclipul piesei “Când luminile se sting”, pe care solista Alina Eremia l-a lansat recent pe piaţă, şi ne ia ochii cu un dans desprins parcă din Kamasutra. Poziţiile în care se unduieşte Raluca ar face-o invidioasă şi pe cea mai pricepută contorsionistă. Blondina se lasă pipăită pe coapse şi “frământată” pe sâni de partenerul ei de dans, un tinerel sexy pe nume Mircea Vlad şi, mai mult ca sigur, Smiley a avut un nod în gât când a privit imaginile. Deşi în mediul artistic începe să se vorbească din ce în ce mai des despre relaţia dintre cei doi, Smiley o ţine una şi bună şi declară că e singur şi disponibil.

 

 

Alina Eremia.jpg

Alina Eremia
Alina Eremia este şi ea sexy în videoclip

Raluca Netca.jpg

Raluca Netca
Dansatorul nu-şi ia mâinile de pe coapsele şi fundul Ralucăi

Raluca Netca.jpg

Raluca Netca
Dansatorul nu-şi ia mâinile de pe coapsele şi fundul Ralucăi

Laura gospodină, Raluca guralivă

Smiley nu s-a afișat niciodată în public alături de Raluca Netca, al cărei trecut este presărat cu scandaluri. Artistul este obișnuit cu fete așezate, așa cum era fosta lui iubită, Laura Cosoi ( 32 de ani), care, vreme de cini ani, cât a durat relația lor, ea l-a așteptat pe Smiley cu masa pusă și casa bec, când revenea din turnee. Raluca, licențiată în jurnalism, are la activ și câteva ședințe foto incendiare. La acest capitol însă, se află pe aceeași lungime de undă cu Laura Cosoi, pentru că și ea a acceptat o ședință foto la pielea goală, în revista Playboy.

Raluca Netca.jpg

Raluca Netca
Iubita lui Smiley şi-a scos şi sânii la înaintare

laura-cosoi.jpg

laura-cosoi
Laura gospodină, Raluca guralivă
 
 
Loading...