Deşi are aproape 65 de ani, solista dă în continuare dovadă de multă energie şi bună dispoziţie pe scenă, reuşind să aibă priză şi la publicul român mai tânăr, din cluburi.


Stela Enache ştie să încingă scena în ciuda vârstei înaintate. Şi nu oricare scenă, ci chiar cea din Control Club, un local de noapte frecventat în număr copleşitor de puştani.

Luni seara, de Ziua Naţională a României, cântăreaţa a concertat în cadrul proiectului "Discotecă", al cărui scop este acela de a aduce la suprafață artefacte ale muzicii pop fabricate în România, cu focus pe intervalul anilor '60-'90. Stela Enache a cântat şi a dansat cu foc toată seara, prezenţa sa pe scenă fiind foarte apreciată de publicul tânăr, surprinzător de receptiv la recitalurile starurilor de altădată.

Click! pe imagine pentru video!

Stela Enache, pe numele său real Steriana Aurelia Bogardo, s-a nascut pe 24 ianuarie, 1950, în Resiţa. În 1971, a câştigat marele trofeu al Festivalului de la Mamaia, iar un an mai târziu s-a căsătorit cu compozitorul Florin Bogardo, cu care are doi copii. Artista a apărut de-a lungul timpului alături de nume mari ale muzicii, în diferite programe muzicale: Gilbert Becaud, Milva, Gloria Gaynor, Jennifer Rush, Tony Christie, The Platters, Lionel Hampton, Vicky Leandros şi Al Bano. Are în repertoriu peste 500 de cântece.

stela-enache-si-florin-bogardo.jpg

Stela Enache şi  Florin Bogardo
Stela Enache şi Florin Bogardo
 
 
Loading...