Este o mămică fericită, îndrăgostită, care își face timp să treacă și pe la saloanele de înfrumusețare, nu doar pe la magazinelele cu produse pentru bebeluși. Click.ro a însoțit-o pe Monica Iagăr la o procedură de botox, la o clinică din București.


La 46 de ani, Monica Iagăr, fosta mare campioană la săritura în înălţime, a reușit să devină din nou mamă, cu ajutorul fertilizării in vitro. Fosta atletă a născut un băiețel pe care l-a botezat Efrem și spune că a treia naștere a fost mai ușoară decât celelalte două. Monica mai are două fetițe, Maya (10 ani) și Ayana (16 ani), din căsnicia cu Cosmin Cernat.

monica-iagar_1.jpeg

monica iagar
Monica Iagăr a venit cu micuțul Efrem la clinica de înfrumusețare
foto: Click!

”Băiețelul Efrem e o minune de la Dumnezeu. I-am pus numele Efrem pentru că ne-am rugat la Sfântul Efrem ca el să vina pe lume. Am fost acum în Grecia, să-i mulțumim pentru micuț. Toată lumea știe că a fost un copil dorit, conceput prin fertilizare in vitro. Nu m-am ferit să recunosc. Poți să ai copii frumoși și sănătoși și la 50 de ani. Ba chiar pot spune că această a treia naștere a fost mai ușoară decât primele două. E un băiețel tare cuminte, la trei luni doarme singur”, a declarat Monica Iagăr pentru Click.ro. În urma injecțiilor cu botox, Monica și-a îndepărtat ridurile, procedura întinerind-o cu aproape 10 ani. "Botoxul relaxează temporar musculatura, blocând trecerea impulsului de la nerv către mușchiul corespondent. În consecință, ridurile se atenuează sau dispar pentru o perioadă de timp. Botoxul se injectează la nivel muscular, a nu se confunda cu acidul hialuronic, care este o substanță de umplere”, a declarat Mădălina Brândușescu, managerul clinicii.

Fosta atletă a luat 30 de kilograme pe timpul sarcinii, iar pâna vara viitoare și-a propus să-și recapete silueta de fostă sportivă de performanță. Vedeta a apelat mai nou la injecțiile cu botox, pe care a preferat să le facă pe viu, fără anestezie. ”Mie nu-mi place anestezia, sunt învățată cu durerea”, ne-a spus ea, chiar in timpul tratamentului.

Citește și:

Monica Iagăr, prima vacanţă cu bebeluşul şi naşii în străinătate. Ce semnificaţie are destinaţia

Monica Iagăr şi-a scos iubitul judoka la o bere

 

 

 
 
Loading...