Florin Piersic Jr, în vârstă de 52 de ani, a fost invitat în emisiuniea "Marius Tucă Show", de la la Aleph News, Florin Piersic Jr a vorbit despre pandemie, vaccin, proiecte vechi, așteptări, atitudini, dar și cum procedează atunci când este nevoit să slăbească, în timp record, pentru un rol.


Florin Piersic Jr. a acceptat invitația lui Marius Tucă de a participa la emisiunea pe care jurnalistul o prezintă. Actorul a dezvăluit cum face față pandemiei, dar a vorbit și despre proiectele sale.

florin-piersic-jr-are-doi-copii.jpg

florin piersic jr
Florin Piersic Jr a vorbit despre viața sa în timp de pandemie
Sursă foto: Adevărul

Fiul lui Florin Piersic a mărturisit că este capabil să facă sacrificii atunci când trebuie să bifeze un nou rol. El a dezvăluit care este metoda radicală, dar sigură prin care poate pierde kilograme în timp record. „Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să săbesc cam un kg pe zi, în cazul meu", a declarat actorul.

florin.jpg

florin piersic
Florin Piersic Jr a dezvăluit care este trucul pe care îl folosește pentru a slăbi în timp record
Sursă foto: Arhivă personală

În timpul pandemiei, perioadă în care spectacolele nu au fost numeroase din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a evita răspândirea noului virus, Florin Piersic Jr. și-a găsit o nouă îndeletnicire cu care își ocupă timpul, spre bucuria fanilor.

Pe canalul persoanal de Youtube, Florin încarcă videoclipuri sub numele de „Horoscopul lui Piersic Jr.". Acestea se bucură de succes în rândul internauților așadar actorul a decis să posteze săptămânal un nou episod. 

 

 
 
Loading...