Misha și Connect-R au decis că cel mai bine pentru mariajul lor a fost să ia calea divorțului, însă cei doi nu se comportă nici pe departe ca doi foști soți supărați unul pe celălalt, care ar avea ceva de împărțit. Aceștia au lansat chiar și o piesă împreună, la trei ani de la divorț, semn că prietenia dintre ei trece în continuare multe teste.


Cântăreții merg în vacanțe și petrec timpul împreună de dragul fetiței pe care o au, care are nevoie de ambii părinți alături. Artiștii au păstrat o relație frumoasă, în ciuda motivelor care au dus la separare, înțelegându-se atât de bine încât fanii acestora tot speră la o eventuală împăcare.

Și planul personal nu este singurul în care Connect-R și Misha colaborează de minune.

Connect-R și Misha cântă împreună la trei ani de la divorț

Cei doi au scos recent împreună și o piesă, iar versurile s-ar putea să le descrie perfect problemele din cuplu, cele care au dus la divorț, în cele din urmă. Însă contrar acestora, în loc să se certe din cauza lor, cântăreții au decis să le folosească în scop pozitiv, transformându-le în muzică. 

Connect-R şi Misha s-au despărţit în urmă cu trei ani

La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Adevărul era că el şi Misha erau deja separaţi, iar pe 14 august 2018 a venit şi confirmarea oficială. Anunţul a fost făcut de Connect-R pe contului lui de Instagram.  

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat", a notat cântăreţul.

 Cu doar câteva zile în urmă, cântăreţul spunea despre el că nu este un soţ bun şi îi recunoştea meritele Mishei în creşterea şi educaţia copilului pe care îl au împreună. Cu toate acestea, cei doi au păstrat o relație amicală, tocmai pentru ca fetița lor să nu simtă deloc tensiunile dintre ei. 

 
 
Loading...