La sfârşitul lunii februarie, solista şi fiica ei, Riana, au ajuns amândouă de urgenţă la Institutul Matei Balş din Capitală. Diagnosticate cu virusul gripei A, au fost băgate în carantină şi au avut de tras până s-au pus pe picioare.


Gripa face victime și printre vedete! Diana Bişinicu (33 de ani) și fiica ei, Riana (6 ani), au ajuns la spital în stare gravă, după ce fetița a contactat virusul gripal A de la grădinița. “La Riana a debutat cu febră mare, 39. Îi tot scădeam temperatura, dar făcea iar. Mi-am dat seama că nu e o simplă răceală“, ne povesteşte Diana Bişinicu. Ulterior, solista a început și ea să se simtă rău.”Ma durea capul îngrozitor, așa dureri am avut în sarcină. Efectiv nu mă mai ţineam pe picioare”, ne-a declarat solista de muzică machedonească.

diana-bisinicu-fiica_3.jpg

diana bisinicu familie
Diana Bişinicu, soţul ei, Cătălin, şi micuţa Riana

Cele două, mama și fiica, au fost internate de urgenţă la Institutul Matei Balş, unde au fost diagnosticate cu virusul gripei de tip A, și mediat au fost băgate în carantină. Micuța Riana a fost pusă de urgenta pe perfuzii.

diana-bisinicu-fiica_4.jpg

Riana fiica Diana Bisinicu
Riana a împlinit 6 ani pe 27 februarie
foto: arhivă personală

”Soțul meu nu avea voie să ne vadă”, ne-a mai spus solista în interviul click.ro. Mai multe despre starea actuală a celor două, urmăriți în interviul pe care solista ni l-a acordat după ce a ieşit din spital.

La finalul lunii ianuarie, Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat epidemie de gripă, după ce, în acel moment, se înregistraseră trei săptămâni la rând cu cazuri peste estimări. Până în momentul de faţă, numărul deceselor cauzate de gripă a ajuns la 168.

 

Citeşte şi:

Diferențele dintre gripă și răceală. Simptomele la care trebuie să fim atenți

Le mai știi pe fetele din trupa POPS? Ce fac ele acum

Loading...