Sezonul estival este în toi, prilej cu care zeci de mii de români au luat cu asalt Litoralul. Stațiunile sunt pline, iar plajele abundă de turiști dornici de distracție. Printre cei care au profitat de temperaturile generoase și de apa caldă a marii s-au numărat și Cristi Borcea și soția sa, Valentina Pelinel, alături de cei trei copii. Fostul finanțator de la Dinamo a îmbinat utilul cu plăcutul, în timp ce Valentina s-a relaxat la umbră.


Cristian Borcea și Valentina Pelinel au petrecut câteva zile la malul mării, în stațiunea Olimp, acolo unde Cristian deține un hotel, administrat de fosta soție lui soție, Mihaela Borcea.

Hotelul Pam Beach este situat în apropierea plajei și se află sub atenta adminstrare a Mihaelei, însă odată ajuns la mare, Cristian Borcea a vrut și el să fie o gazdă bună pentru turiștii cazați în zonă și a împărțit cafele, dintr-o cutie de carton.

borcea-cu-cafeaua.jpg

borcea cu cafeaua
Cristian Borcea a împărțit cafea turiștilor de pe plajă
Sursă foto: Blitz!

Cristi Borcea a îmbrăcat o pereche lejeră de bermude și s-a plimbat printre turiștii dornici de conversație, împărțind cafele doritorilor. Binedispus și cu un tonus bun, Cristi Borcea a preferat odihna activă. A conversat cu prietenii și cu cei de pe plajă, s-a plimbat cu cei mici și i-a supravegheat în timp ce s-au jucat în nisip.

thumbnail_pelinel-borcea.jpg

pelinel si borcea
Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost la mare, în Olimp
Sursă foto: Blitz!

Valentina a ales să se ferească de razele soarelui și să fumeze, departe de agitație, din țigara electronică. Deși a slăbit după cea de-a doua sarcină și a revenit la formele de dinaintea nașterii gemenelor, Valentina nu a renunțat la haine și nu s-a aventurat în valurile mării.

Mihaela Borcea s-a ocupat de renovarea hotelului care nu duce lipsă de turiști

mihaela-borcea.jpg

mihaela borcea
Mihaela Borcea, prima soție a lui Borcea, administrează hotelul Palm Beach
Sursă foto: Arhivă personală

Hotelul are o piscină mică şi loc de joacă pentru copii, dar şi două restaurante, unul cu linie de autoservire, ceea ce îl transformă într-un loc căutat de familişti. De altfel, imaginile surprinse de fotoreporterii Click!, în care şi parcarea este utilizată la capacitate maximă, demonstrează că hotelul lui Borcea nu duce lipsă de turişti.

2-bd-2-3col-190-894515.jpg

hotel pam beach
Fostul hotel Muntenia din Olimp a devenit Pam Beach Hotel&Spa și este deținut de Cristi Borcea
Sursă foto: Mihai Ionescu

 

Citește și

Ce bine-i merge lui Cristi Borcea în afaceri! Prima soție este mâna de fier

Viaţa lui Cristi Borcea bate orice telenovelă

Femeile din viaţa lui Borcea se întrec în afaceri. Valentina Pelinel e ocupată în Capitală, iar Mihaela face ordine pe Litoral

 
 
Loading...