După 16 ani de relaţie, Mihai Constantinescu (68 de ani) s-a hotărât să spună , din nou, "Da". Asta după ce, în urmă cu câţiva ani, el şi iubita lui au făcut în secret logodna în faţa unui preot.


După 16 ani de relaţie, Simona Secrier (44 de ani) îl cunoaşte mai bine ca oricine pe iubitul ei! Singura dezamăgire a cuplului Simona- Mihai este faptul că cei doi nu au devenit părinţi, dar cu toate astea, artistul îşi descrie relaţia ca fiind una ce tinde spre perfecţiune.

"Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă", a declarat artistul la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:00, pe Prima TV.

mihai.jpg

mihai constantinescu simona secrier casatorie
Artistul şi Simona s-au logodit în urmă cu câţiva ani, dar încă nu au făcut cununia civilă
Foto: arhivă Click!

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier nu şi-au pus niciodată viaţa privată pe tavă, iar firile lor extrem de diferite i-au ajutat să treacă cu bine peste orice hop. Artistul recunoaşte că niciodată nu i-a plăcut să facă tam tam din viaţa personală, aşa că, în urmă cu câţiva ani, a mers cu Simona în faţa preotului, în mare secret.

Cel mai probabil că anul viitor, Simona şi Mihai Constantinescu vor spune DA şi în faţa ofiţerului de stare civilă. Dar cântăreţul ne anunţă de pe acum că nimeni nu va şti când va avea loc marele moment. "Relaţiile dintre doi oameni sunt relaţii strict personale", a mai spus Mihai Constantinescu, la Click!

 
 
Loading...