Scandalul escaladează în familia lui Brigitte Pastramă. Luni, 22 iunie, bruneta și-a reclamat fiul la Poliție, pe motiv că acesta ar fi agresat-o, că i-ar fi vandalizat casa împreună cu niște prieteni și i-ar fi furat mașina. Totul, pe fondul consumului unor substanțe interzise. Robert Sfăt (19 ani) se apără însă și a făcut dezvăluiri incendiare în cadrul unei emisiuni TV.


Situația inflamată dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt (19 ani), se tranșează și pe micul ecran, nu doar la Poliție. Invitat marți seara la Xtra Night Show (Antena 1), Robert a spus versiunea lui despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a se calma spiritele la locuința mamei sale. Fiul în vârstă de 19 ani al timișorencei susține că nu a sărit să-și bată mama și spune că agresivitatea a venit din partea lui Brigitte, care l-ar fi atins și pe Florin Pastramă. Robert Sfăt a povestit la Xtra Night Show că a fost scos din casă în toiul nopții și că doi dintre amicii lui au fost sechestrați în casă, timp în care mama lui îi aștepta pe polițiști să vină și să caute droguri în casă. Tânărul susține că oamenii legii nu au găsit niciun fel de stupefiante, contrazicând în acest fel ipotezele lansate în ultimele 48 de ore.

„S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat un capac și lui Florin”, a mărturisit Robert Sfăt în emisiunea lui Capatos de la Antena 1.

Robert spune că s-a înțeles mai bine cu Ilie Năstase decât cu mama lui

„Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație și afecțiune. Ea m-a pus jos la pământ și eu am vrut să mă ridic”, a mai spus Robert. Robert a recunoscut că a trecut prin momente mai ”dubioase” și că a ajuns recent la Spitalul Obregia, însă problemele sale emoționale au fost cauzate de o iubire neîmpărtășită, din cauza unei fete, nu din cauza drogurilor.

Brigitte are doi copii, din relații diferite

Brigitte Sfăt are doi copii din relații diferite. Robert Sfăt este deja major, are 19 ani, și provine din mariajul brunetei cu omul de afaceri Octavian Sfăt, care s-a stins din viață în anul 2002, când băiatul nu împlinise nici măcar 3 ani. Sara, mezina familiei, provine din povestea de iubire cu Ovidiu Torj, care a durat din 2006 până în 2010.

pastrama.jpg

Brigitte s-a căsătorit cu Pastramă după divorțul de Ilie

Robert Sfăt: "Credeți că Pastramă are o viață ușoară?"

Robert lasă de înțeles că toți bărbații din viața mamei sale au avut de gestionat agresivitatea acesteia. "Mamei îi sare țandăra de la cel mai mic lucru. Sigur că nu am bătut-o. Chiar dacă nu avem o relație bună, este mama mea. Nu aș face așa ceva. Da, am avut multe conflicte, însă ea denaturează lucrurile. Nu au existat loviri din partea mea. Din a ei, da. Și nu numai pe mine. Pe cine prinde”, a declarat fiul lui Brigitte pentru Impact.ro. Tânărul a mai adăugat faptul că își iubește mama, dar este greu ca ei să aibă o legătură apropiată, ținând cont de faptul că, până la 14 ani, el a fost crescut de bunici. De altfel, el susține că nu are nimic de împărțit cu nici unul dintre bărbații lui Brigitte, nici măcar cu Pastramă: ”Ce să am cu el? Credeți că el are o viață ușoară? O să o ia și el razna, săracul. Dar care dintre foștii soți ai mamei au dus o viața liniștită lângă ea?”, a mai spus Robert pentru sursa mai sus menționată.

Citește și:

Poze uitate cu Brigitte Năstase şi secrete din trecut. De ce a făcut puşcărie şi cum a apărut în Playboy

Brigitte Pastramă, bătută de fiul care consumase substanțe interzise? Cum se apără băiatul

 

 
 
Loading...