„Relaţia” dintre Ştefan Ciuculescu, Sebastian Chitoşcă şi Zanni de la Survivor Romania 2021 a ajuns să se „exteriorizeze” și fizic. În timpul primului Joc de Imunitate, Ștefan a sărit să-l bată pe Zanni, în urma tensiunilor acumulate între ei. Sebastian a intervenit între cei doi și a ieșit și el „ciufulit” din încăierare.


Totul a pornit în timpul jocului, pe bancă, când scorul era 5-1 pentru Războinici. Zanni tocmai pierduse punctul în fața lui Marius Crăciun și se încercau noi strategii de joc. Nemulțumit că este sărit în alegerea unui adversar la joc, Ștefan răbufnește.

Scandal în toată regula la Survivor România

Acesta din urmă a mărturisit în ediția trecută că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Zanni și Sebi, iar discuția de pe bancă a fost picătura care a umplut paharul.

Supărat că Faimoșii nu îl includ în strategia de joc, lăsându-l deoparte să fie ales de Războinici, Ștefan a început un dialog acid cu aceștia, care a culminat cu o încăierare în toată regula.

Discucția a degenerat, participanții aducându-și unul altuia injurii, iar în momentul în care Zanni l-a jignit, Ștefan l-a împins. În acel moment, Sebastian a sărit în apărarea prietenului său, Zanni, și l-a luat de gât pe Ștefan. În trânta acestora a intervenit și Dan Pavel, prezentatorul emisiunii, pentru calmarea spiritelor.

 
 
Loading...