Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, va deveni mamă pentru prima dată în mai puţin de trei luni. Vedeta radiază și se bucură de fiecare zi de transformările corpului ei, etalându-și, cu mândrie, rotunjimile maternității.


Lili Sandu a fost mereu o femeie frumoasă, însă bucuria sarcinii și hormonii specifici o fac absolut radioasă. Recent, ea le-a arătat fanilor de pe Instagram cât de mult s-a rotunjit, realizând un filmuleț cu ea în costum de baie. "Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de <<social media>>, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea", a scris Lili Sandu în dreptul imaginilor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Lili Sandu (40 de ani) şi Silviu Ţolu (28 de ani) vor deveni părinţi de băiețel. Vestea a fost dată pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, chiar de către artistă, pe contul personal de Instagram, acolo unde le-a arătat prietenilor virtuali şi testul de sarcină pozitiv.

Citește și:

VIDEO Prin ce emoții a trecut Lili Sandu cu sarcina: „Exista riscul unui avort”. A anunțat sexul bebelușului!

Lili Sandu a publicat primele imagini cu burtica de gravidă! Silviu Țolu, mesaj romantic pentru viitoarea mămică

 

 

Loading...