Petrecere mare în familia Sânzianei Buruiană. Izabela, fetița ei și a fostului fotbalist Nicolae Zuluf, a împlinit patru anișori, fiind născută chiar de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie.


Sânziana i-a pregătit fetiței o petrecere de poveste, cu prințese, inspirată de filmul de animație Frozen. ”Ea este născută iarna și o adoră pe Elsa, e preferata ei, de aceea m-am gândit să-i fac de ziua ei o petrecere pe care să o țină minte”, a declarat mămica Sânzi, pentru Click.ro.

petrecere_fiica-sanziana-buruiana_3.jpg

sanziana buruiana
O limuzină-caleașcă le-a plimbat pe fetițe prin București

La petrecere au fost invitate toate prietenele micuței, colege la concursurile de miss pentru copii, la care fetița Sânzianei participă de la trei anișori, ea fiind deja un model consacrat pe podiumurile de modă pentru copii. Micuțele, îmbrăcate în prințese, au fost plimbate cu o limuzină-caleașcă prin București, până la locul de joacă unde a avut loc petrecerea, Ambasad’Or Play.

O animatoare simpatică, deghizată în Elsa, prințesa din Regatul de gheață, a întreținut atmosfera și a adus tortul Izabelei, pe care trona o poza din Frozen.

Bianca Rus se pregătește să devină mămică

La petrecere au fost prezente și prietenele Sânzianei, Bianca Rus și Andreea Podărescu, alături de băiețelul ei. Bianca Rus se pregătește și ea să devină în curând mămica, și a facut deja de câteva ori pe bona pentru micuța Izabela. ”Eu mi-am propus să fac copil în patru ani, pe la 35 de ani. Acum să vedem cu cine. Îmi plac copiii, dar o să fiu o mamă rea, îmi place disciplina”, a spus Bianca Rus, recent divorțată.

Citește și:

Cum are de gând să-și crească fetița Sânziana Buruiană: «O să știe de mică»

Sânziana Buruiană: «Îmi alăptez fata, chiar dacă are 3 ani şi 3 luni»

 

 
 
Loading...