Emisiunea Superstar de vineri seară, 17 septembrie, a adus în casele telespectatorilor un moment emoționant, pus în scenă de nepoata unei soliste autohtone cunoscute.


Cine este Paula Rotar

Paula Rotar este din București, are 29 ani și este actriță și bioterapeut. A absolvit cu bursă UNATC și a făcut Liceul de Artă din Cluj, secția teatru, unde a avut ore obligatorii de canto și așa și-a descoperit talentul. 

Provine dintr-o familie cunoscută în lumea muzicii populare. Mătușa ei este cea mai cunoscută (Marinela Zegrean), iar bunicul este violonist (Mihai Zegrean). Paula susține că a moștenit timiditatea de la mama ei, care cântă și ea, însă doar alături de mătușa Paulei.

În paralel, concurenta pictează, pasiune pe care a descoperit-o în pandemie. Își vinde tablourile și spune că reușeste să se descurce financiar.

În 2016 și-a descoperit latura spirituală după o perioadă mai mare de depresie. A început să studieze epigenetică, biorezonața, neuroscience, ca să își poată schimba viața în mai bine, potrivit protv.ro.

 
 
Loading...