Rivalitățile și contractele nu mai au nici o valoare în fața iubirii. Protevistul Smiley și-a vizitat iubita, pe antenista Gina Pistol, chiar de ziua ei, pe platourile de filmare de la "Chefi la cuțite". Și Andreea Bălan, aflată în juriu la "Te cunosc de undeva", a fost recent pe canapeaua lui Măruță.


Gina Pistol a împlinit 40 de ani pe 9 decembrie, iar surpriza pe care i-a făcut-o Smiley de ziua ei de naștere a făcut înconjurul Internetului. La fel de vizionat a fost și filmulețul pe care i l-au realizat colegii de la "Chefi la cuțite", un colaj cu fotografii, postat pe Youtube. Dar faza memorabilă o reprezintă, totuși, prezența lui Smiley în platoul de la Antena 1, situație pe care nu ne-am închipuit-o până acum ca fiind posibilă. Jurat la "Vocea Românie" și prezentator la "Românii au talent", Smiley a ajuns în curtea Antenei 1 cu un tort superb, surpriză dedicată iubitei lui, care se afla la filmările show-ului culinar "Chefi la cuțite". Momentul a fost emoționant, cu multe lacrimi și sărutări, mai ales că mesajele de pe tort au răscolit-o profund pe Gina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

 

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la Măruță: "Noi nu ne-am suportat ani de zile"

Un alt moment care face vâlvă pe Internet este prezența Andreei Bălan în platoul emisiunii "La Măruță". Pe 2 decembie, solista a mers la PRO TV însoțită de prietena și colega ei de trupă, Andreea Antonescu, pentru a-și promova cea mai nouă piesă lansată, "Nostalgii". E drept că Andreea Bălan a ajuns la PRO TV în calitate de solistă a trupei Andre, și nu ca jurat al emisiunii "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. Fetele de la Andre au făcut și câteva dezvăluiri despre trecutul lor. ”Noi am crezut foarte multe lucruri greşite una despre alta. Noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta. Noi ne-am chinuit mult în André, am fost chinuite, iar taţii noştri în loc să ne unească, ne despărţeau. Iar acea ruptură a fost atât de mare încât nu am mai reuşit să mai comunicăm. Eu m-am chinuit ani să scap de nişte traume şi de nişte complexe pe care le-am acumulat în Andre”, au povestit cele două artiste.

Citește și:

Gina Pistol a împlinit 40 de ani! ”Am plâns toată dimineața!”

VIDEO Trupa André, videoclip de senzație. «Andrelele» au lansat "Nostalgii" chiar de ziua lor onomastică

 
 
Loading...