Bianca Drăgușanu își pregătește micuța pentru o emisiune TV, unde cele două vor merge împreună. Până atunci însă, Sofia se află în „repetiții” pentru a o impresiona pe Teo, căci despre emisiunea Teo Show este vorba, unde fetița este așteptată să spună poezii și să demonstreze cât de isteață este la doar doi anișori. Iată ce a ieșit până acum!


Micuța Sofia se face din ce în ce mai mare, și, pe cât de adorabilă este, pe atât de isteață! Fetița pe care Bianca Drăgușanu și Victor Slav o au împreună a învățat deja să spună poezii, iar momentul trebuia neapărat imortalizat de camerele de luat vederi, chiar dacă protagonista se mai încurca uneori în versuri.

Micuța Sofia, adorabilă când spune poezii

Bianca Drăgușanu și-a filmat fetița în timp ce aceasta recita poezia „Cățeluș cu părul creț” și tocmai faptul că micuța nu putea să pronunțe bine anumite cuvinte a făcut deliciul internauților. Sofia își luase foarte în serios treaba și, amuzantă și adorabilă, încerca să își ducă la bun sfârșit „rolul”, gesticulând și având niște expresii faciale extrem de haioase.

„Iubirea mea! La 2 anișori și un pic știe poezii”, s-a lăudat Bianca Drăgușanu cu fiica ei pe rețelele de socializare. Cât despre micuță, aceasta se dovedește pe zi ce trece o copie fidelă a tatălui ei, cel puțin în privința trăsăturilor fizice. Sofia pare că este Victor Slav în miniatură și se pare că a moștenit și talentul ambilor părinți atunci când vine vorba de postura în fața camerelor de filmat, că așa e când stai în casă cu doi prezentatori.

Deși s-au despărțit în urmă cu ceva vreme, Victor și Bianca au în continuare o relație amicală, apar și la emisiuni TV împreună și fac tot posibilul pentrua a-și crește armonios fiica și pentru a se implica ambii cât de mult pot în viața acesteia, pentru ca micuța să nu simtă problemele cu care s-au confruntat ei, care au dus ulterior la despărțire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) on

 
 
Loading...