I-a urat "La mulţi ani" în direct, la Radio 21! Se vede treaba că Mihai Găinuşă nu îşi iubeşte doar soţia şi copiii, ci şi pe mama-soacră. Gestul pe care l-a făcut cusurgiul demonstrează, o dată în plus, că el şi mama soacră sunt în relaţii foarte bune.


Se vede treaba că Mihai Găinuşă îşi iubeşte mult soacra, din moment ce i-a urat „La mulţi ani!” de ziua ei, în direct la matinalul "Cusurgiii", de la Radio 21. Cu această ocazie, i-a amintit şi colegei sale, Marina Neagu să-i ureze şi ea toate cele bune tatălui ei. Având în vedere că sunt născuţi în aceeaşi zi, Mişu s-a gândit să le facă cunoştinţă sărbătoriţilor... poate, cine ştie!

"Cusurgiii" i-au avut invitaţi, în aceasta dimineaţă, pe băieţii de la "Famous Production", care au făcut un super show live.

dsc_0002.jpg

mihai gainusa soacra copii familie
Cusurgiii i-au avut invitaţi pe băieţii de la "Famous Production"
Foto: Radio 21

Randi şi Nadir, acompaniaţi de Cornelia Tihon la flaut, Mihai Postolache la chitară, Ioana Jo voce,  Alexandru la tobe şi Radu la contrabas, au susţinut un recital în direct, la matinal. Hiturile lor “Prietena ta”, “Adam şi Eva” sau “Jamie Woon – Lady Luck & Modjo – Lady (hear Me Tonight)” s-au auzit live la "Cusurgiii" şi au încântat auditoriul. De asemenea, artiştii au răspuns întrebărilor ascultătorilor şi au acceptat provocarea bileţelelor extrase din bol. Astfel, ascultătorii l-au putut auzi pe Randi vorbind ca un copil, au aflat despre Nadir că are un tatuaj special cu mesajul „Să-ţi respecţi părinţii.”, dar şi că Ioanei Jo îi este teamă de cutremure.

Loading...
Citeste tot despre: