Domnul Problemă, alias Bogdan Taşcău, devenit celebru cu refrenul ”Beau, beau/ Mi-am înşelat iubita/ Azi-noapte la hotel/ Cu una senorita/ Beau, beau/ De vină a fost ispita/ Am ruj de buze pe cămaşă/ M-a văzut gagica”, a revenit în lumina reflectoarelor. Click! a aflat cu ce s-a ocupat solistul în perioadă, dar şi cu ce piesă vrea să reintre în topuri.


Bogdan Taşcău (40 de ani) sau ,„Domnul Problemă” a lansat recent videoclipul  „Bogat”, la filmările căruia au fost prezente mai multe vedete. Artistul ne-a vorbit despre acest proiect care îl va relansa în lumea muzicală.

„Dan Petcan a regizat videoclipul şi mi-a spus din prima clipă de când a auzit piesa că are un mesaj important şi că vede videoclipul cu mai multe vedete din diferite zone, de la muzică la sport sau actorie. Aşa că am invitat în videoclip să apară vedete precum Nico, Adina Buzatu, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, fotbaliştii Miodrag Belodedici şi Helmut Duckadam, Dan Cruceru cu fiica, Tavi Clonda, Kamara şi Andrei Ştefănescu de la Alb Negru, Adrian Enache, băieţii de la Noaptea Târziu şi mulţi alţii”, ne-a spus cântăreţul. Filmările au durat două zile şi toţi invitaţii s-au regăsit în versuri. Unii dintre ei au vrut să recite anumite pasaje, mai ales Duckadam. Ideea piesei ne-a venit la începutul anului, am lucrat cu Vlad Creţu de la trupa Supermarket. Iniţial am vrut să dau piesa altora, însă toţi au fost de părere că mi se potriveşte”, ne-a mai spus Bogdan. 

Ce a făcut artistul în perioada în care nu l-aţi mai văzut pe micul ecran, adică aproape 15 ani?. “Am compus piese pentru mai multe vedete precum Andreea Bănică, Amna, Nico, Andreea Amna, Ruby, dar şi pentru câţiva solişti din străinătate”. Lui îi merge perfect şi pe plan personal. Şi-a găsit fericirea în braţele unei femei superbe, Elena Căpruciu, care i-a dăruit un băieţel, în urmă cu 4 ani, pe care nu vor să-l expună. El şi Elena predau la “Clear Mind Coaching School”. 

 

Loading...
Citeste tot despre: