Pe 2 aprilie, Smiley a lansat alături de Cabron melodia «Cine-i salvează pe eroi?», o piesă apăsătoare, care se potrivește perfect vremurilor pe care le trăim. Ministerul Afacerilor Interne a pus duminică și un videoclip emoționant pe pagina de Facebook, în care apar alți eroi ai României, și care le mulțumesc celor din linia întîi în lupta cu COVID-19. Rezultatul a devenit viral și a stârnit emoții.


Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi, Maia Morgenstern şi Horaţiu Mălăele apar într-un videoclip dedicat celor din prima linie în lupta cu coronavirusul, postat pe Facebook de Ministerul Afacerilor Interne. În videoclip, încheiat cu câteva cuvinte rostite de Victor Rebengiuc (Vouă, celor din linia întâi, cu respect, preţuire şi admiraţie, vă mulţumim!), apar cadre medicale, angajaţi SMURD, pompieri, poliţişti şi jandarmi.

“Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admiraţie şi preţuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre şi avem datoria să-i protejăm fiind responsabili şi solidari cu eforturile lor. Împreună reuşim! Mulţumim Smiley, Ianis Hagi, Simona Halep, Nadia Comaneci, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Radu Zamfir, Victor Rebengiuc”, este mesajul de pe pagina de Facebook a MAI.

Smiley a compus piesa cu mult timp în urmă

Lansată acum, însă compusă cu câteva luni bune în urmă, piesa «Cine-i salvează pe eroi?”» este o invitație din partea lui Smiley la respect și dragoste necondiționată.„Este cel mai bun moment ca oamenii să devină conștienți că sunt interconectați, că acțiunea fiecăruia contează și determină binele sau răul celorlalți. Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aștepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viața lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor și erou pentru cei din jur”, consideră Smiley.

„Îmi doresc că fiecare om care ascultă această piesă să fie atent la versuri și să-și creeze propria imagine, colorată sau gri, despre eroii din viață lui sau despre eroul care este el în viețile celor din jur. Este un exercițiu foarte bun de sinceritate, de conștiința, de realitate, de respect”, adaugă Smiley.

Citește și:

Asistentele de la Spitalul „Victor Babeș” au cucerit internetul cu un clip în care dansează

Imagini emoționante cu eroii din spitale, epuizați de lupta cu virusul! 103 cadre medicale sunt infectate cu COVID-19

 

 
 
Loading...