Există viaţă după divorţ, iar Daniel Iordăchioaie ne-a demonstrat asta cu vârf şi îndesat. Cu atât mai mult cu cât despărţirea de soţie nu a fost singurul necaz pentru îndrăgitul artist. Interpretul şlagărului “Marea albastră” a ieşit invingător şi din lupta cu nemilosul cancer, iar de azi îl vom vedea în mare formă, la TV.


Cunoscutul solist Daniel Iordachioaie (49 de ani) a şocat o ţară întreagă atunci când a recunoscut public că a suferit de cancer la pancreas! Medicii i-au dat verdictul în 2013 şi a fost o lovitură cruntă pentru solist, mai ales că nici sentimental nu stătea pe roze: se despărţea, după 14 ani de mariaj, de actriţa Nouria Nouri (42 de ani).

“Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu e un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea. E un factor de stres în plus. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adună şi declanşează boala. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, mărturisea cântăreţul la o emisiune de la Antena Stars.

Problemele de sănătate şi cele personale l-au aruncat pe Iordachioaie într-o depresie din care nu credea că va mai putea ieşi vreodată. S-a închis în sine, s-a ascuns de lume şi chiar a slăbit 50 de kilograme în trei luni, ajungând o umbră.

Din fericire, în 2015, solistul a primit propunerea de a fi concurent la “Te cunosc de undeva” (Antena 1), iar asta l-a mai scos din amorţeală. Iar anul trecut a ajuns în atenţia celor de la PRO TV, pentru un nou proiect. Este vorba despre “Ferma vedetelor”, emisiune filmată în primăvara lui 2017, în zona Sibiului. Daniel Iordăchioaie a făcut echipă cu Rona Hartner, iar de azi, de la ora 20.00, îl vom vedea pe micul ecran. Solistul ne-a povestit cum a fost această experienţă pentru el şi cum a dat jos mai bine de 18 kg.

2-bd-3-8951541515.jpg

daniel iordachioaie, divort, cancer, show, ferma vedetelor
Interpretul şlagărului „Marea albastră” a făcut echipă cu Rona Hartner

“Eu nu am fermă, dar am mai fost pe la bunici. N-am fost străin de acest climat. Problema au fost condiţiile de acolo şi faptul că am stat 3 luni. La început aveam mâncare mai puţină şi câteva animale. Este dificil pentru cineva care nu face acest lucru mai deloc. Şocul a fost mare. Am slăbit în timpul show-ului 18-20 de kilograme. Am intrat cu 105, parcă, şi m-am întors cu 85-86 de kilograme. Mulţi au zis că sunt bolnav. Mă uitam în oglindă şi nu mă recunoşteam”, ne-a declarat Daniel Iordăchioaie.

Solistul ne-a spus şi ce mai fac copiii lui, care i-au dus dorul pe perioada filmărilor. “De cinci ani am o şcoală de canto şi chitară pentru copilaşi, care se numeşte «Academia de arte frumoase», avem şi pagină de Facebook! Avem copii talentaţi, cu asta mă ocup în cea mai mare parte a timpului. Plus de concertele care apar. Fiul meu, Darius, are majoratul anul acesta, iar cea mică, Salma, are 8 anişori şi face balet. Cresc copii”. 

La concurenţă cu «Asia Express» şi «Exatlon»

2-bd-5-8954158451.jpg

daniel iordachioaie, divort, cancer, show, ferma vedetelor
„Ferma vedetelor” se va bate cu alte două reality-show-uri de la Antena 1 şi Kanal D

„Ferma vedetelor” va avea concurenţă serioasă pe micul ecran, show-ul fiind difuzat de marţi până joi, de la ora 20.00. Emisiunea de la PRO TV se va duela marţi cu „Exatlon”, la Kanal D, cu „Asia Express”, la Antena 1, emisiunea care se difuzează luni şi marţi, de la 20.00. Tot la Antena 1 va începe în curând „Ie Românie”, show prezentat de Mircea Radu, iar la PRO TV va reveni, de vineri, „Românii au talent”. Luni, 12 februarie, Cove şi Dana Rogoz au dat startul show-ului matrimonial „Mă însoară mama” (PRO TV).

Au divorţat după 14 ani de mariaj

2-bd-4-8915151.jpg

daniel iordachioaie, divort, cancer, show, ferma vedetelor
Daniel Iordăchioaie şi Nouria Nouri s-au separat în 2013

Daniel a susţinut că a fost părăsit la greu de soţie, însă actriţa Nouria Nouri s-a apărat. ”Când ne-am despărţit eram amândoi cât se poate de sănătoşi. Mai întâi ne-am separat şi apoi a apărut informaţia că ar avea o boală gravă. Nefiind doctor, eu nu pot confirma sau infirma diagnosticul vehiculat, dar ceea ce ştiu sigur e că înainte de despărţire n-a fost vorba de aşa ceva”, a declarat ea, pentru Click! Daniel Iordăchioaie şi Nouria Nouri s-au despărţit în 2013, după o căsnicie de 14 ani.

 
 
Loading...