Fostul primar al Capitalei va juca în primul lui film pe marele ecrane. Viorel Lis îşi va juca propriul rol în comedia „Minte-mă frumos în Centru Vechi”, în care apar mulţi actori cunoscuţi.


Pe 1 aprilie, fără nicio păcăleală, se va lansa în cinematografele de la noi „Minte-mă frumos în Centru Vechi”. Filmul este continuarea peliculei „Minte-mă frumos”, regizat de Iura Luncaşu, cunoscut pentru seriale TV precum “Inimă de ţigan” sau "Deschide Ochii".

Iura Luncaşu a colaborat la scenariu cu Adrian Lustig ("Nuntă Mută", "Poker", "O poveste de dragoste, Lindenfeld", "Funeralii fericite"), iar în rolurile principale îi are în distribuţie pe cei doi protagonişti care au fost sarea şi piperul primei părţi: Antoaneta Zaharia şi Marius Damian. În alte roluri mai mari sau mai mici îi veţi revedea pe Codin Maticiuc, Diana Roman, George Piştereanu, Virgil Ianţu, Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea.

Surpriza din filmul lui Luncaşu o reprezintă Viorel Lis, care îşi va face debutul în actorie. Rolul intrepretat de fostul edil al Capitalei este unul important şi inspirat parcă din viaţa reală: Lis joacă la păcănele în film, fix ca în realitate. 

Acest lucru a dat naştere la numeroase glume pe seama fostul primar. Prima ar suna chiar aşa: “Viorel Lis predă cursuri de filozofie. Academia de păcănele a scos la concurs catedra de filozofie a perdantului.  A câștigat Viorel Lis cu o teză plagiată după Mircea Geoană. Victor Atanasie Stănculescu a făcut contestație”.

Filmul va intra în cinematografe pe 1 aprilie şi se şuşoteşte pe la colţuri că este o comedie de zile mari, pe coloana sonoră a căruia cântă nume mari precum Delia, Mihail, Inna sau Feli Donose

 
 
Loading...