Elegantă, rafinată şi cu zâmbetul pe buze, aşa a fost mămica Anca Serea sâmbătă, când şi-a botezat cel de-al şaselea odor. Pentru acest frumos eveniment, ea şi soţul ei, artistul Adrian Sînă, au organizat o petrecere de pomină, cu un tort de poveste. Printre invitaţi s-au numărat şi soţii Valentina şi Cristi Borcea. Cuplul a bifat prima ieşire după eliberare.


Ziua de sâmbătă a fost una cu mari emoţii pentru soţii Anca Serea-Adrian Sînă. Aceştia au creştinat-o pe micuţa Leah Maria, iar evenimentul a avut loc la conacul  Domeniul Manasia, într-un decor de poveste, aflat la câţiva zeci de kilometri de Bucureşti.

s22-3-2.jpg

Familia numeroasă a avut nevoie de o dubiță cu care să ajungă la Domeniul Manasia

Celebra mămică a strălucit şi de data aceasta, purtând o rochie marsala, foarte sexy, realizată de designerul Otilia Brăiloiu, în care a etalat o siluetă încredibilă pentru o femeie care a dat naştere celui de-al şaselea copil cu doar trei luni în urmă.

s32-3-3.jpg

Anca a purtat o rochie superbă și a optat pentru o coafură lejeră,dar de mare efect: și-a împletit părul

Şi nu doar ea a părut ruptă dintr-o prezentare de modă, pentru că o parte dintre invitate au fost la fel de elegante şi de sexy. Spre exemplu, naşa Silvana Berciu a purtat o rochie neagră cu trenă şi umerii dezgoliţi. 

s42-3-4.jpg

După botez, invitații s-au îndreptat spre localul unde s-a ținut petrecerea

Printre doamnele super bine îmbrăcate s-a remarcat şi Valentina Pelinel, care a venit la local la braţul soţului ei, Cristi Borcea, iar frumosul cuplu a bifat prima petrecere după eliberarea fostului şef dinamovist din Penitenciarul Rahova. Blondina a etalat o siluetă de viespe în rochia neagră cu umeri bufanţi, decolteu adânc în V şi crăpătură pe picior. 

s52-3-5.jpg

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au numărat printre invitaţi

Coafată lejer şi cu un machiaj impecabil realizat de Ema Uta, doamna Borcea arăta mai degrabă ca o puştoaică nu ca o mamă a trei copii, de 39 de ani, pe care îi va împlini peste trei săptămâni.

s62-3-6.jpg

Petrecăreţii s-au delectat cu un tort delicios și un candy bar de la o cofetărie de prestigiu

Bineînţeles, Borcea  a fost mândru nevoie mare lângă doamna lui şi a zâmbit, s-a distrat şi a fumat trabuc, ca un gentleman. Invitaţii, care au fost peste o sută la număr, s-au delectat cu bucate alese, printre care sarmale şi friptură, iar pentru cei mai mici candy barul a fost atracţia serii. 

s72-3-7.jpg

Petrecăreţii s-au delectat cu un tort delicios și un candy bar de la o cofetărie de prestigiu

Bomboanele colorate, ciocolate şi brioşe, iar tortul micuţei botezate Leah Maria a fost ca din basme: prăjitura festivă a avut două etaje, iar în vârf, o figurină în formă de pui de căprioară. Petrecerea micuţei Leah s-a terminat după miezul nopţii şi a primit nenumărate cadouri, flori şi bineînţeles bani.

s82-3-8.jpg

La 38 de ani, Anca Serea este o femeie împlinită. Are șase copii, iar aici o ține în brațe pe mezina familiei, care a fost creștinată sâmbătă

Se zvoneşte că totalul plicurilor a însumat în jur de 30.000 de euro. Bani pe care Anca Serea i-a pus deoparte, aşa cum a făcut pentru fiecare copil al ei.                                                                                                                                 

 
 
Loading...