Pe 8 august a împlinit 82 de ani, dar vârsta e doar o cifră în buletin pentru Rodica Popescu Bitănescu, actrița al cărei râs inconfundabil a molipsit generații întregi de spectatori. Prezența ei la iUmor s-a viralizat, cum era și firesc, iar numărul ei de roast a strâns peste 450.000 de vizualizări pe canalul oficial de YouTube.


Actrița Rodica Popescu Bitănescu, invitată la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment cu replici acide la adresa juraţilor. La 5 zile de la difuzare, momentul a devenit viral în mediul online, pe Youtube fiind vizualizat deja de aproape 450.000 de oameni. Cu ironii fără rețineri la adresa juraților iUmor, dar și la adresa celor doi prezentatori, Dan Badea și Șerban Copoț, Rodica Popescu Bitănescu a fost savuroasă și când a vorbit despre propria ei persoană: "Cui nu-i place vârstă mea, să nu o apuce".

"Bă băiatule, nu există pe pământ așa ceva!"

Marea actriță a reușit nu doar să îi surprindă cu prezența sa pe scena iUmor, ci și să îi lase fără cuvinte pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. ”Nu poate fi contestată, e una dintre cele mai interesante actrițe pe care le-am văzut!”, a spune Cheloo, în timp ce Mihai Bendeac a căzut la picioarele Rodicăi Popescu Bitănescu. ”A fost absolut minunată, pe lângă faptul că are mintea la fel de ageră ca la 20 de ani, are o tinerețe extaordinară în gândire! A înțeles dinamica, schimbările, e un om care s-a adaptat fără să se trădeze pe sine! În public au fost puști, care poate nu o știau, dar toată lumea o iubea!”, a spus Mihai Bendeac. Mihai Bendeac, Delia și Cheloo s-au ridicat în picioare și a aplaudat-o pe marea actriță la finalul momentului: "Bă băiatule, nu există pe pământ așa ceva!", a spus juratul Mihai Bendeac.

Secretul Rodică Popescu Bitănescu la 82 de ani

Actriţa Rodica Popescu Bitănescu are un tonus excelent, iar chipul nu-i trădează vârsta. „Vă spun cu toată sinceritatea că eu n-am ţinut niciodată diete, pentru că m-am luptat mereu să fiu grăsuţă. Eram complexată de mică de faptul că sunt slabă. La capitolul ten, totul este de la Dumnezeu. Nu masaj, nu cosmetică, doar apidermin. Semăn cu mama, care avea un ten de porţelan. Mama mea gătea extraordinar de bine, dar dietetic, fără să-şi dea seama. Eu sunt şi o mare mâncăcioasă şi o mare gospodină. Îmi plac însă mâncărurile care nu sunt sărate, dar foarte picante. Dacă îmi dai şniţel cu cartofi prăjiţi şi ouă ochiuri, dar şi salată boeuf, m-ai prins”, mărturisea actriţa în revista "Taifasuri".

Citește și:

Drama Rodicăi Popescu Bitănescu: fratele mort de leucemie, mama paralizată 7 ani

Rodica Popescu Bitănescu: «Soțul meu vine la teatru chiar și la repetiții»

 

 
 
Loading...