Om de televiziune, cântăreț și, mai nou, actor! Virgil Ianţu (45 de ani) pare să fi dat televiziunea pe marele ecran, iar cel mai recent rol l-a pus greu la încercare. Fosta vedetă de la Prima TV filmează zilele acestea pentru un nou proiect cinematografic, pentru care și-a schimbat complet înfățișarea.


Virgil Ianțu îmbătrânit și cu o chelie cât toate zilele? Fanii vor fi, cu siguranță, surprinși. Mai ales că fostul prezentator al emisiunii ”Vrei să fii miliardar?” ne-a obișnuit de ani de zile cu un look impecabil.

virgil iantu.jpg

virgil iantu
Virgil Ianțu, întotdeauna la patru ace
foto: arhivă Adevărul

 

Din fericire, este vorba despre o schimbare temporară, artistul filmând pentru „Ghinionistul”, un proiect cinematografic al regizorului Iura Luncaşu, cunoscut pentru „Numai iubirea”, „Inimă de ţigan”, în care mai joacă Gheorghe Visu, Sali Levent, Vlad Logigan și Dorian Popa.

Ianțu pare să fi făcut o schimbare în carieră, în direcția filmelor de lung-metraj, numai anul acesta el putând fi văzut în comediile „Minte-mă frumos în centru vechi”, în regia lui Iura Luncaşu, dar şi în „#Selfie69” în regia Cristinei Iacob.

 
 
Loading...