"Vrei să fii miliardar" a scris istorie la Prima Tv, în trecut, cu Virgil Ianţu în calitate de prezentator. După mulţi ani de absenţă de pe micul ecran, vedeta revine din 17 aprilie cu acelaşi gen de format, dar la TVR.


Virgil Ianţu se alătură Televiziunii Române pentru un show 100% românesc. Din 17 aprilie, îndrăgitul prezentator va aduce la TVR 2, în prime-time, un nou concurs de cultură generală despre România, un format nou care îşi propune educarea telespectatorilor, în acord cu misiunea publică a televiziunii publice

„Virgil Ianţu aduce un plus de valoare brandului TVR. Ne lipsesc vedetele cunoscute şi iubite de toată lumea, lucru subliniat de cele mai recente sondaje, care arată că mai avem doar câţiva colegi care ocupă un loc clar în topul opţiunilor publicului. Este nevoie de mult mai mulţi oameni talentaţi şi carismatici”, declara Irina Radu, Preşedinte-Director General al TVR. „Au fost vremuri când toate televiziunile au luat vedete de la TVR, însă, TVR n-a mai crescut şi format vedete de multă vreme. E momentul să redevenim televiziune, să lucrăm cu formate şi vedete de succes. Acest moment marchează şi plata datoriilor şi un nou început pentru TVR. Mi s-a părut firesc că primul format cu miza să fie un concurs de cultură generală. Asta arată ce şi cum vrem să fim”, a adăugat Irina Radu. 

Decizia lui Virgil Ianţu de a se alătură acestui proiect a venit în mod natural, acesta fiind un mare susţinător al ideii că publicul românesc merită emisiuni de calitate, care îşi propun să găsească numitorul comun dintre divertisment şi educaţie, tradiţii şi valori autohtone. "În ultima vreme, din ce în ce mai mulţi oameni, de la prietenii cei mai apropiaţi şi până la toţi cei care îmi trimit gânduri frumoase online zilnic, mă întrebau de ce nu revin la tv. Însă propunerile primite nu coincideau cu valorile sau credinţele mele, de la care nu m-am abătut, aşa cum nu o voi face nici de acum înainte. Trebuie să recunosc că mi-a venit destul de natural să devin partener cu Televiziunea Română. Într-un fel sau altul suntem datori să le oferim românilor ceea ce merită – emisiuni inteligente, cu informaţii de valoare, şi de o calitate ireproşabilă”, a declarat Virgil Ianţu. 

Filmările pentru noua emisiune vor începe curând.

 

 
 
Loading...