Discret cu viața personală, zgârcit cu aparițiile în public alături de iubita sa, Virgil Ianțu (44 de ani) face un gest surprinzător și se alătură unui proiect online pentru femeile care suferă de cancer la sân. ”Cu toții suntem afectați și cu toții trebuie să ne implicăm. Problema unei femei este și problema bărbatului de lângă ea”, a declarat artistul pentru revista Viva.


Înconjurat de femei în viața personală, tatăl unei fetițe de 10 ani, Virgil Ianțu a hătărât să se implice într-un proiect online care își propune informarea și educarea într-un domeniu foarte sensibil. Cancerul de sân afectează o femeie din 8. E cea mai răspândită formă de cancer la femei.

”După cum știm cu toții, cu cât e descoperită mai repede, cu atât sunt șanse mai mari de revenire. estioinvingatoare.ro informează și educă. Un om educat și informat este un om puternic, sigur pe el, cu încredere, care poate inspira și pe alții. În momentul în care îți cunoști opțiunile, știi ce ai de făcut ca să fie bine, iar femeile care au învins cancerul au nevoie, pe lângă respectul nostru, de tot sprijinul în a-și cunoaște drepturile și opțiunile”, a declarat Ianțu pentru site-ul estioinvingatoare.ro.

Artistul consideră că un program al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate care oferă femeilor operate de cancer la sân reconstrucție gratuită trebuie susținut și promovat. ”Atunci când o femeie trece printr-un moment dificil sunt afectați toți cei din jurul ei. Teama că acea femeie nu va mai fi la fel sau nu va mai fi pur și simplu se așterne și în sufletul soțului, copiilor, prietenilor et. Cu toții suntem afectați și cu toții trebuie să ne implicăm. Problema unei femei este și problema bărbatului de lângă ea”, a spus artistul într-un interviu pentru revista Viva.

Virgil Ianțu are o relație cu Roxana Alexandru de 12 ani și, deși a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce s-a născut Jasmina, cei doi încă nu și-au făcut timp să treacă pe la ofițerul Stării Civile.

 
 
Loading...