Fosta prezentatoare TV, Mihaela Tatu, a recunoscut că are un vis pe care speră să şi-l împlinească cât de curând.


Astfel, după ce a decis să cutreiere lumea imediat după ce s-a lăsat de televiziune vedeta susţine că nu îşi doreşte nimic altceva decât să călătorească în continuare.

"Visul vieţii mele este să am o casă mobilă şi împreună cu «domnul» meu, să colind lumea...", a spus ea, anunţă www.ziarulring.ro.

Cât despre motivele pe care le-a avut pentru a se retrage din TV, Mihaela povestea acum câteva zile că şi-a dat seama ce este cu adevărat important în viaţă.

"Nu m-am retras din televiziune din cauza bolii. (n.r a avut fibrom uterin). M-am operat foarte repede şi după ce am terminat cu tot a trebuit să aştept o perioadă ca să văd cum ies analizele. Au ieşit bine, dar am cam aşteptat şi m-am cam speriat. Atunci mi-am zis că fac o pauză şi fac ce mi-am dorit să fac toată viaţa - să călătoresc şi să fac lucruri pe care nu le făcusem. Suntem atât de vremelnici pe pământul ăsta încât e bine să faci lucruri care îţi plac şi e bine să faci lucruri care te definesc şi sănu faci ceva împotriva voinţei tale. Eu am o casă la ţară, unde mă pot retrage oricând. De ce să am patru proprietăţi în care nu locuiesc? Să stau în ele dorindu-mi ceva, dar fără să am cu ce? Să plătesc impozite la Stat? Ei bine, nu", a spunea Mihaela Tatu pentru emisiunea Răi da' buni.

Loading...