George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu încă de când cei doi au participat împreună la emisiunea „Ferma”, de la Pro TV, acolo unde au pus bazele relației lor amoroase. Cei doi pare că au o relație frumoasă, fiind acolo unul pentru celălalt la bine și la greu, însă nici măcar Viviana nu-l poate apăra pe partenerul ei în urma ultimelor declarații scandaloase ale acestuia.


Ce spune Viviana Sposub despre declarațiile iubitului ei, George Burcea

Actorul George Burcea a intrat în colimatorul spațiului media în urma unui live făcut pe platforma Facebook, acolo unde, la nervi spune el, a făcut câteva afirmații cel puțin problematice. Acesta a declamat că femeile merită să fie bătute „cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul bunicii mele, acum 15-20-30 de ani”, fiind enervat de o internaută care i-a reproșat că este un bărbat care gătește. Atunci, susține Burcea, dacă femeilor nu le plac bărbații sensibili care gătesc, îi merită pe aceia care le bat.

În urma declarațiilor sale tot internetul a vuit, mai multe persoane au condamnat public reacția sa, și Viviana Sposub, iubita actorului, a fost asaltată cu mesaje de către urmăritorii săi. El și-a cerut ulterior scuze pentru ieșirea sa.

Aceasta a publicat pe Instagram un mesaj în care susține că partenerul ei va trebui să își asume cele spuse și să suporte consecințele, însă în același timp spune că îi va fi alături.

Viviana Sposub susține că nu este de acord cu declarațiile făcute de iubitul ei

„Încerc să îmi adun gândurile și să expun cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace…

De dimineață și până acum am fost la filmări având acces limitat la telefon din cauza formatului emisiunii așa că reacția mea a întârziat să apară. Având în vedere gravitatea situației nu am dorit să scriu un mesaj superficial în pauzele de la filmări.
George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu. Mentalitatea expusă în acel live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată.

Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care-l primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problemă cu care femeile se confruntă. Deși George militează pentru lupta împotriva violenței domestice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei "care merită”,a început ea mesajul.

Viviana spune însă că îi este alături partenerului său

„Nimeni nu merită să fie agresat indiferent de context. Am fost părtaș la tot procesul lui de vindecare a traumelor din trecut iar scrierea acestei cărți (actorul a scris o carte în care abordează fix subiectul violenței domestice din copilăria sa n.r) a constituit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestit plângând și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe live.

Deși sună clișeic cred că primul pas spre rezolvarea unei probleme este conștientizarea ei. Repet, nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe live și nu voi fi niciodată de acord cu violența de orice fel ar fi ea. Cu toate acestea consider că acum mai mult ca niciodată trebuie să ofer sprijin și înțelegere partenerului meu în procesul său de vindecare. (..)

P.S: Conștientizez și mai mult că oamenii care au un public (mai mic sau mai mare) în online sau la TV au o responsabilitate socială de care trebuie să țină întotdeauna cont”, a spus ea.

Viviana Sposub: „George nu este un agresor!”

Viviana a primit sute de mesaje, în unele dintre ele spunându-i-se că speră să fie bătută. Aceasta a explicat că în relația ei cu George nu i s-a întâmplat niciodată așa ceva și că partenerul ei nu este un agresor.

„Pentru toți oamenii care nu mai contenesc în a-mi trimite mesaje în care mă blamează pe mine pentru a afirmațiile partenerului meu, iar apoi îmi spun că își doresc ca eu să fiu bătută în fel și chip: credeți-mă că nu faceți nimic mai mult decât propagarea aceleiași mentalități “cu care voi nu sunteți de acord”, iar pentru toți oamenii care mă întreabă dacă avut parte de violență în această relație: George nu a avut niciodată un comportament agresiv față de mine dacă acest lucru s-ar fi întâmplat aș fi semnalat imediat faptă și aș fi încheiat relația, exact cum sfătuiesc să facă orice femeie care trece printr-o astfel de traumă.

GEORGE NU ESTE UN AGRESOR. Cu toate astea, ceea ce a făcut este greșit în orice unghi ai privi și va trage ponoasele spuselor sale, dar sunt sigură că asta nu îl va opri din a lupta împotriva violenței domestice", a scris Viviana Sposub pe Instagram.

 
 
Loading...