Vladimir Drăghia este în culmea fericirii de când micuța Zora a venit pe lume. Ipostaza de tătic îi prinde foarte bine și se bucură din plin de sentimentele pe care i le oferă aceasta. Paginile de pe rețelele de socializare s-au umplut de fotografii emoțioanante, dar și de declarații pentru fetița sa.


Nimeni nu s-ar fi gândit că unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, plin de tatuaje și ”figuri” se va așeza la casa lui sau, mai mult decât atât, că va deveni un tătic topit după fetița lui. Ei bine, asta s-a întâmplat cu Vladimir Drăghia de când Zora a venit pe lume. Acesta este în culmea fericirii și trăiește clipe și sentimente cu care nu a mai avut de-a face.

Ipostaza de tătic îi vine ca o mănușă modelului, care petrece mare parte din timpul său cu micuța Zora, căreia nu-i mai dă drumul din brațe. Imaginile sunt cu atât mai emoționante când te uiți la fața lui, parcă îmblânzită de fetița sa.

aghia.jpg

Vladimir Drăghia este un alt om de când micuța lui a venit pe lume
foto: Instagram

”Când văd cât de repede crește, simt că tot timpul trecut devine pierdut. Pozele cu ea sunt încercarea de a salva câte ceva de care știu sigur că-mi va fi foarte dor”, a scris Vladimir Drăghia la descriera fotografiei publicate pe Instagram. 

 
 
Loading...